Peter Heerschop, Joep van Deudekom, Viggo Waas en Eddie B Wahr schitteren in een programma zonder opsmuk, zonder gedoe en puur op inhoud: NUHR unplugged. Met de tour Back to Basic heeft de langst levende cabaretgroep van Nederland opnieuw een dijk van een voorstelling gemaakt. NUHR Back to Basic komt op 3 december naar De Maagd, Bergen op Zoom.

 

Vorig seizoen was NUHR’s vierde man Eddie B. Wahr door ziekte afwezig, dit keer is hij er gewoon weer bij. Kortom, nog meer NUHR!  Vier mannen en een paar microfoons zorgen voor een avond vol humor. Met het klimmen van de jaren word je meestal milder, behalve de heren van NUHR. Ze zullen er alles aan doen om de ongemakkelijke waarheid boven tafel te krijgen. Maar ook de gemakkelijke leugen wordt niet geschuwd.

 

Niet Uit Het Raam, of tegenwoordig beter bekend onder de naam NUHR, is in 1987 opgericht door Joep van Deudekom, Peter Heerschop en Viggo Waas. NUHR ontstond uit een idee om een keer een gelegenheidsprogramma te maken tussen cabaretiers en acteurs. Ze hadden nooit verwacht dat het tot een succes zou leiden. Vorig seizoen waren alle voorstellingen uitverkocht. Dit jaar is de laatste kans om de mannen van NUHR in het theater te zien schitteren,

 

“Slimme grappen, rake rolverdelingen en geestige omdraaiingen, gelardeerd met kluchtige en serene liedjes.” (NRC Handelsblad****)

 

Meer info over de voorstelling en de kaartverkoop op www.demaagd.nl