Op donderdag 18 december vindt de allereerste Bergse kerstborrel voor ondernemers plaats op een geweldige locatie.

Vanaf 18.00 uur zijn alle ondernemers uit de regio welkom bij Den Enghel aan de Grote Markt, om met een hapje en een drankje terug te blikken op het afgelopen jaar. Kaarten kosten € 35,- exclusief reserveringskosten, inclusief een walking dinner, muziek en drankjes tot 22.00 uur.

Het initiatief van de eerste Bergse kerstborrel is genomen door Alice Potter Stolwerk (Organised by Alice) en Johan Meerman (Media & Eventsupport). Deze twee ervaren event-professionals hebben de krachten gebundeld, om tot een laagdrempelig, informeel en vooral gezellig evenement voor collega-ondernemers en ZZP’ers te komen. Zij willen hiermee zonder winstoogmerk bijdragen aan een positief ondernemersklimaat in de stad. ZZP’ers zijn in het bijzonder van harte welkom. Zo kunnen ze toch nog aansluiten bij een kerstborrel.

Tickets zijn te koop via de website www.bergseondernemersborrel.nl . Hier kunt u ook meer informatie vinden over de partners van dit evenement en sponsormogelijkheden voor bedrijven.

De eerste Bergse kerstborrel voor ondernemers wordt gehouden op 18 december, vanaf 18.00 uur bij Den Enghel, Grote Markt 19 Bergen op Zoom


Meer informatie kunt u vinden via

Website:         www.bergseondernemersborrel.nl

Facebook:       www.facebook.com/BergseOndernemersborrel

Twitter:           #kerstborrelboz