Notice: Undefined variable: yearslist in /srv/home/bozinbeeldnl/domains/bozinbeeld.nl/htdocs/www/components/com_jevents/libraries/jeventshtml.php on line 144

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /srv/home/bozinbeeldnl/domains/bozinbeeld.nl/htdocs/www/libraries/cms/html/select.php on line 592
Pickleweed gaat van pub naar theater
Vrijdag, 01 Oktober 2021, 20:00 - 23:00
door Anoniem
Contact Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

PICKLEWEED is dus Engels voor zeekraal, een specialiteit uit onze streek, net als dit bandje. Vijf heren en een dame brengen het betere Engelstalige folk-repertoire. Van Ierland tot Texas zou je kunnen zeggen.
Muziek die ze vaak speelden in allerlei pubs, maar dan nu in het nieuwe theater Den Enghel in Bergen op Zoom. Toegankelijke, bekende en onbekende melodieën en songs. Lekker up-tempo, maar ook gevoelige ballads.

Een theatervoorstelling waarbij je ontspannen luistert naar de band, maar waarbij ondertussen ook een drankje kan worden genuttigd. Informeel en gezellig dus.

Vrijdagavond 1 oktober stipt om 20:00u gaan de verhalen en songs van start.

Eerder konden al kaarten worden besteld via de ticketservice van Den Enghel, maar nu is er ook losse kaartverkoop mogelijk tegen een vriendelijkere prijs.
Stuur daarvoor een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en de kaarten worden thuis bezorgd.

Kijk voor meer info op pickleweed.nl en/of op de Facebookpagina van de band.

 

 

Locatie Theater Den Enghel, Bergen op Zoom
Son, we zouden je zeer erkentelijk zijn als je ons initiatief een steuntje in de rug zou lukken geven.
Foto is eventueel beschikbaar. Een vrijkaart als tegenprestatie voor je hulp ook ;-)
Alvast bedankt!