De grootste hits van Michael Jackson in oktober naar Gebouw-T
Zondag, 19 Januari 2020
door Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Contact www.gebouw-t.nl

De grootste hits van Michael Jackson in oktober naar Gebouw-T

 

Op vrijdag 16 oktober komt de tour ‘This Is Jackson – The Hits’ naar Gebouw-T. Een avondvullende show met alle hits die The King of Pop in zijn hele carrière heeft uitgebracht. Waaronder natuurlijk zijn grootste hits als soloartiest ‘Billie Jean’, ‘Beat It’ en ‘Thriller’, maar ook zijn periode bij Jackson 5 blijft niet onderbelicht.

 

Na een succesvolle clubtour met een optreden in Gebouw-T die volledig in het teken stond van ‘Thriller’ komt This Is Jackson terug. Sinds 2016 brengt deze club een ode aan The King Of Pop. Gewapend met een internationale negenkoppige liveband met Monty Wells (USA) op zang, aangevuld met vier top dansers én tweevoudig finalist van Turkey’s Got Talent – Fatih Kilci als Michael Jackson danser. Het podium wordt volledig aangekleed en ieder nummer wordt ondersteund door op maat gemaakte visuals.

 

Op vrijdag 16 oktober komt This Is Jackson – The Hits naar Gebouw-T. De kaartverkoop is direct gestart via de website van Gebouw-T. Kaarten zijn ook verkrijgbaar bij De Waterput en VVV Brabantse Wal. Een kaartje kost in de voorverkoop € 22,50. Meer informatie over dit concert vind je op de website www.gebouw-t.nl.

Locatie Poppodium Gebouw-T Wilhelminaveld 96 4611WJ Bergen op Zoom