zomeropening start eerder, toch extra medewerkers gewenst NATUURHISTORISCH EN VOLKENKUNDIG MUSEUM OUDENBOSCH EXTRA OPEN VANAF MAART
Woensdag, 06 Maart 2019
door Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

zomeropening start eerder, toch extra medewerkers gewenst

NATUURHISTORISCH EN VOLKENKUNDIG MUSEUM OUDENBOSCH EXTRA OPEN VANAF MAART

 

Het NVMO is vanaf maart ook op zaterdagmiddag geopend. Normaal start de zomeropening in mei, maar dankzij de aanwas van medewerkers kan het museum twee maanden eerder extra open. Desondanks zijn extra vrijwilligers noodzakelijk.

 

Het Natuurhistorisch en Volkenkundig Museum is blij dat het al twee maanden eerder een extra middag open kan zijn. Dit komt mede door de actie ’25 medewerkers erbij’ die eind vorig jaar startte. Hierop reageerde een aantal mensen die wel wilden bijdragen om het museum extra open te laten zijn.

 

Veronica Willemsen, verantwoordelijk voor het samenstellen van de dienstroosters, kon zodoende realiseren dat alle beschikbare middagen bemenst zijn. Om vol te kunnen houden, zijn desondanks extra handen nodig. Zij hoopt dan ook op nog wat mensen die graag iets willen doen in het museum.

 

Enthousiaste mensen die interesse hebben in museale collecties en het ontvangen van bezoekers zijn van harte welkom. Reacties via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Locatie NATUURHISTORISCH EN VOLKENKUNDIG MUSEUM Markt 30a Oudenbosch