Inschrijven voor BUSTRIP NAAR DE RONDE VAN VLAANDEREN OP 7 APRIL 2019
Dinsdag, 12 Maart 2019
door Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

BUSTRIP NAAR DE RONDE VAN VLAANDEREN OP 7 APRIL 2019

 

De stichting Jumelage Bergen op Zoom organiseert in samenwerking met de VZW Oudenaarde en zustersteden en de gemeente Oudenaarde op zondag 7 april a.s. een bustrip naar Oudenaarde. Wielerliefhebbers kunnen die dag getuige zijn van de ronde van Vlaanderen.

 

De bus vertrekt om 08.15 uur op De Boulevard (ter hoogte van Het Strandhuys) in Bergen op Zoom en brengt de inzittenden naar een parking op het industrieterrein De Bruwaan  in Oudenaarde. Met pendelbussen is de reis te vervolgen.

 

Er zijn dan drie mogelijkheden:

 

-          Met de pendelbus naar het centrum van de stad . Hier kunt u de start van de dames elite meemaken. Daarna passeren zowel de dames als de heren het centrum . In de loop van de middag kunt u naar de finish gaan . Ook is er de mogelijkheid om de bevoorradingszone te bezoeken (ongeveer 2 km lopen). In het centrum zelf kunt u op grote schermen de koers volgen

-          Met de pendelbus naar het centrum voor de start van de dames. Daarna met de pendelbus naar De Kwaremont  of Paterberg.  Omdat de pendelbussen niet in het centrum kunnen komen, vereist dit wel een wandeling ongeveer 1,5 km . Geldt ook voor het bezoek aan de Kwaremont (zie derde mogelijkheid)

-          Met de pendelbus rechtstreeks naar De Kwaremont of Paterberg . U wordt onderaan “de berg“ afgezet. Een stevige wandeling omhoog is noodzakelijk om boven te komen. Op beide locaties zijn TV-schermen aanwezig.

De bus vertrekt om 18.00 uur vanaf het parkeerterrein De Bruwaan terug naar Bergen op Zoom, omstreeks 19.30 uur aankomst hier.

De kosten voor deze reis bedragen 20 euro.

AANMELDEN:  

Bij Kees Spikker, tel. 0164234156- 0653699719, email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Het bedrag ad € 20,- p.p. kunt u overmaken op IBAN Nl03RABO0118784552 tnv stichting Jumelage Bergen op Zoom o.v.v. bustrip RVV

Graag aanmelden voor 14 maart.

Locatie De Boulevard (ter hoogte van Het Strandhuys) in Bergen op Zoom