ruimte voor vocalisten, pianisten, violisten, fluitisten, harpisten etc. d’ ENGELENBURGH FIJNAART BIEDT WEER OPEN PODIUM
Zaterdag, 02 Maart 2019, 20:00
door Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

ruimte voor vocalisten, pianisten, violisten, fluitisten, harpisten etc.

d’ ENGELENBURGH FIJNAART BIEDT WEER OPEN PODIUM

 

Op vrijdagavond 8 maart is er een open podium in d’Engelenburgh in Fijnaart. Zangers en musici krijgen gelegenheid hun muziek te laten horen voor publiek. Het evenement biedt kansen voor goede amateurs tot professionele zangers/musici.

 

Het rijksmonument aan de Molenstraat 24 biedt toegang aan ieder die voor publiek wil zingen of musiceren. Aria’s en liederen uit opera, operette en musical zijn mogelijk, evenals ballades en instrumentale muziekstukken.

Deelnemers brengen zelf hun bladmuziek mee. Pianiste Caecilia Boschman uit Dordrecht staat garant voor deskundige begeleiding. Voor harpspelers staat een echte Camac-harp klaar. Getracht wordt ieder tweemaal aan bod te laten komen.

Het Klassiek Open Podium is ook een goede gelegenheid om zich voor te bereiden op een auditie of voor een optreden.

 

Ook luisteraars zijn van harte welkom, want publiek is natuurlijk onmisbaar. Zij mogen rekenen op een gezellige en muzikale maar ook verrassende avond, want het is van tevoren niet bekend welke muziek ten gehore wordt gebracht.

De avond begint om 20.00 uur en duurt tot 22.00 uur. De entree is zes euro en dat is inclusief koffie en een hapje.

 

gastvrij

De villa biedt een gastvrij platform waar liefhebbers in een ontspannen omgeving en voor geïnteresseerd publiek hun muzikale bijdrage kunnen leveren. Luisteraars mogen rekenen op een gezellige en muzikale maar ook verrassende avond, want het is van tevoren niet bekend welke muziek ten gehore wordt gebracht.

Locatie D ‘ E N G E L E N B U R G H Molenstraat 24 4793 EG Fijnaart