ruimte voor vocalisten, pianisten, violisten, fluitisten, harpisten etc. KLASSIEK OPEN PODIUM d’ ENGELENBURGH FIJNAAR
Vrijdag, 23 Februari 2018
door Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

ruimte voor vocalisten, pianisten, violisten, fluitisten, harpisten etc.

KLASSIEK OPEN PODIUM d’ ENGELENBURGH FIJNAART

 

Op vrijdagavond 23 februari is er weer een klassiek open podium in d’Engelenburgh in Fijnaart. Zangers en musici krijgen gelegenheid hun muziek te laten horen voor publiek. Het evenement biedt kansen voor goede amateurs tot professionele zangers/musici.

 

Ieder die graag wil zingen of musiceren, kan zich vast voorbereiden voor het open podium volgende maand in Fijnaart. Het rijksmonument aan de Molenstraat 24 biedt toegang aan ieder die graag voor publiek wil zingen of musiceren. Aria’s en liederen uit opera, operette en musical zijn mogelijk, evenals ballades en instrumentale muziekstukken.

 

Deelnemers brengen zelf hun bladmuziek mee. Pianiste Caecilia Boschman uit Dordrecht staat garant voor deskundige begeleiding. Voor harpspelers staat een echte Camac-harp klaar. Afhankelijk van de opkomst wordt getracht ieder tweemaal aan bod te laten komen.

Het Klassiek Open Podium is ook een goede gelegenheid om zich voor te bereiden op een auditie of voor een optreden.

 

De cultuursociëteit biedt een gastvrij platform waar liefhebbers in een ontspannen omgeving en voor geïnteresseerd publiek hun muzikale bijdrage kunnen leveren. Ook luisteraars mogen rekenen op een gezellige en muzikale maar ook verrassende avond, want het is van tevoren niet bekend welke muziek ten gehore wordt gebracht.

Locatie Molenstraat 24 4793 EG Fijnaart