In juni 2013 gaf ik mijn eerste boek uit: De Oversteek”.

Het was een voorzichtige eerste schrede op wat mijn schrijverspad zou worden.

Nu, 2022, is het inmiddels mijn tiende jaar als schrijver en heb ik onlangs een poëziebundel gelanceerd met als titel “Droomdicht”.

Albert Hagenaars, de bekende Nederlandse schrijver, gaf me het advies mee om al mijn belevingen vast te leggen: ‘Ze zijn namelijk zo voorbij, en voor je het weet ben je ze al half vergeten.' Hij bleek gelijk te hebben en dus besloot ik in mijn herinneringen en mijn fotoarchief te duiken en alles op te tekenen. Ik deed dit in de vorm van een PowerPoint presentatie. Mijn maat, de Vlaamse schrijver Marc Kerkhofs, heeft deze presentatie omgevormd tot een digitale flipover, een heus bladerboek. 

Deze is te vinden op mijn eigen website: https://bozinbeeld.nl/media/flipbook    Dit digitale dagboek bevat ook veel beeldmateriaal. Ik zou zeggen veel leesplezier en inspiratie over:

- Al mijn gepubliceerde boeken en de presentaties

- Gevoerde lezingen in Bergen op Zoom, Maastricht, Antwerpen en Gent

- Recensies

- Evenementen en beurzen

- Wat lezers te zeggen hebben

- Op weg naar het Buitenland

- Resultaten bij schrijfwedstrijden

- Overzichten en huisvesting

- En meer…….

 

Ik kwam er achter dat er bijzonder dierbare herinneringen gepaard gaan met al deze mijlpalen. Ik zou ze dan bij deze ook graag met jullie delen Ook wil ik iedereen danken, die een of meerdere voetstappen op mijn schrijverspad gedeeld heeft. Natuurlijk zal ik mijn Dagboek voortdurend updaten.

Voor wie interesse krijgt in mijn boeken, ze zijn verkrijgbaar in elke boekhandel in Nederland, België, Duitsland en zelfs daarbuiten. Natuurlijk idem zo bij elke gerelateerde website.  Natuurlijk speciale dank aan Uitgeverij Boekenindustrie die mij vertrouwt en ondersteunt bij alle publicaties.   www.boekenindustrie.nl 

 

Met vriendelijke groet,