Een van de eersten die de site www.bozinbeeld.nl ondersteunde; dat was Rob Mion.

Rob is al ruim 25 jaar werkzaam in de Vastgoed branche en heeft zich inmiddels opgewerkt tot een autoriteit in Zuid West Nederland. Alhoewel hij zelfs tot ver in het buitenland zijn Vastgoed beheert, inkoopt, verkoopt en verhuurt. Opererend vanuit Bergen op Zoom heeft hij inmiddels overal zijn visitekaartje uitgedeeld en veel mensen weten dan ook, dat ze bij Rob moeten zijn als ze iets willen met vastgoed, of simpelweg als ze hun droomhuis willen bemachtigen.

Wij van BoZinBeeld.nl bezoeken Rob op zijn kantoor om te kijken of er nog nieuwtjes zijn. Hij is tenslotte een van de eersten die onze visie omarmde en daar een VIP steentje aan bij wilde dragen. 'Het is een goed initiatief om juist mensen, organisaties en bedrijven uit de nabije regio nader onder het voetlicht te plaatsen, ze wat meer bekendheid te geven. En daarom ondersteun ik BoZinBeeld.nl dan ook graag.'

Om terug te komken op de nieuwtjes; Rob wijst nog even op een prachtige villa op de Jankerberg te Halsteren. 'Dat is een mooi pand hoor, de moeite van het bezichtigen waard.' Verder wijst Rob op allerlei activiteiten bij S.V. DOSKO. Deze voetbalclub ligt hem na aan het hart. 'We zijn nu bezig met loten van de Vriendenloterij (zie eerder artikel op onze site https://www.bozinbeeld.nl/5595-dosko-doet-oproep-namens-de-jeugd ). We hopen op die manier genoeg fondsen binnen te krijgen om met name de jeugdopleiding nog meer vorm te geven.'

Op dit moment wandelt Rob veel, niet van die kleine blokjes om, nee heuse pelgrimswandelingen. 'Het maakt mijn hoofd leeg en het is goed voor me.

Om nog even te kijken naar de activiteiten van Rob, hier geeft hij een korte uitleg:

Rob Mion Vastgoed is al 25 jaar uw partner als het gaat om de inkoop, verkoop en verhuur van vastgoed in Zuid West Nederland. Om Rob snel te bereiken: 0651783075 / Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  / www.robmionvastgoed.nl  

 

Uw huis verkopen ? Wij kopen direct ! Bel voor een vrijblijvend bod

 

Het begint meestal met de verkoop van uw eigen huis. Immers, u wilt zeker niet met een dubbele hypotheek belast worden als u uw nieuwe droomhuis hebt gevonden. Rob Mion Vastgoed is dan de juiste keuze als partner. Wij helpen u graag bij de verkoop van uw oude huis zodat u zonder zorgen de nieuwe woning kunt betrekken. Wij kopen ook zelf huizen aan zodat u dat hele traject kunt overslaan. Vooral voor 65 plus is het van belang dat u uw pand kunt verzilveren in direct geld en dat u toch kunt blijven wonen omdat u dan het huis huurt van de koper. U mag zo lang huren als u wilt. 

Naast de inkoop van panden hebben wij ook zelf een behoorlijke database met koophuizen ter beschikking. Kijk ook maar eens op onze facebook pagina Rob Mion Vastgoed waar we u de mooiste panden voorstellen middels een video.

Wij kopen woningen tegen direct geld waarna u als verkoper in uw woning kunt blijven wonen middels een huurovereenkomst.  Wij kopen woningen zonder ontbindende voorwaarden direct via de notaris naar keuze. Wij doen dit al 25 jaar met veel succes !  Gratis advies mag niet van AFM dus onze erkende hypotheekadviseurs staan ter beschikking.

 

Onze gecertificeerde taxateurs zijn ook standby. De afgelopen 25 jaren hebben wij onze stempel gedrukt in Zeeland, West Brabant en Zuid Holland, maar inmiddels kunnen wij u panden aanbieden tot buiten de grenzen zoals Antwerpen of Turkije. Kortom bij ons kunt u altijd terecht.

Wat bieden wij u ?

 

·         Gratis advies in verkoop en verhuur van uw woning

·         Gratis advies in taxatie van uw woning

·         Onbeperkt bezichtigen

·         Betrouwbaar en deskundig

·         Selectie en screening huurders of kopers

·         Gratis hypotheek en/of lening advies

 

Als u een huis gaat kopen of verkopen kom dan eerst eens met Rob Mion praten. Grote kans dat ons team u snel kan helpen tegen de beste condities.