Op zondag 8 september 2019 wordt alweer de vierde editie van de Valkerij Beurs Nederland georganiseerd .

Op deze dag bieden wij u verschillende demonstraties, diverse standhouders met hun eigen producten en een doorlopende animatie aan. Het doel van de Valkerij Beurs Nederland is om alle liefhebbers en mensen die geïnteresseerd zijn in roofvogels, uilen, gieren, valkerij en jacht  samen te brengen. Deze beurs is een uitstekende mogelijkheid om roofvogels, uilen en gieren te fotograferen. 

Iedereen die geïnteresseerd is om deel te nemen aan de vierde editie van de Valkerij Beurs Nederland kan zich aan melden op de website. Ook bedrijven, verenigingen of stichtingen die niets met valkerij of jacht te maken hebben zijn welkom om deel te nemen aan de beurs. 

De stand-plaatsten op de beurs zijn geheel gratis en er zullen alleen kosten verbonden zijn aan het eventueel huren van tafels. 

Er worden zowel buiten als binnen (deze zijn momenteel zeer beperkt) plaatsten aangeboden. 

 

Mocht u niet in staat zijn om deel te nemen aan de beurs, kunt u ook denken aan sponsering van de beurs. Ook kunt u er voor kiezen om een link op de website te plaatsen of een banner/andere reclame uitingen op het beurs terrein te hangen. 

 

Inschrijven is mogelijk op: www.valkerijbeurs.nl/standhouders/inschrijven

 

Meer informatie kunt u vinden op onze website www.valkerijbeurs.nl