al eens in een tractorcabine willen zitten of verdwalen in een uniek maisdoolhof?

In het weekend van zaterdag 8 en zondag 9 september aanstaande vindt de 12e editie van de Woensdrechtse Boerendag plaats aan de Reimerswaalweg te Woensdrecht. 

Op zaterdag starten ruim 70 tractoren om 13:00 uur aan de Reimerswaalweg om een tocht te maken door de Gemeente Woensdrecht. Deze vier uur durende tocht kent een tussenstop op het Ouwe Raedhuysplein in Hoogerheide om omstreeks 14:45 uur. Enkele andere verwachte doorkomsttijden zijn bij benadering: Huijbergen 14:00 uur, Ossendrecht 16:00 uur en Woensdrecht 16:30 uur. Het belooft weer een mooi spektakel te worden!

Op zondag gaan om 09:00 uur de kassa’s open aan de Reimerswaalweg voor de Woensdrechtse Boerendag. De entreeprijs is onveranderd laag: € 3,00 per persoon, baby’s gratis. Vroege vogels kunnen van 09:00 uur tot 11:00 uur een ontbijt met gebakken eieren met spek bestellen in de horecatent. De dag staat in het teken van de melkerij met extra aandacht voor het plezier voor kinderen. Nieuw zijn dit jaar de melkrobot, de tractorsimulator (zelf te rijden!), de biologisch werkende boer, het boerderij-springkussen en het maisdoolhof met klimtoren. Om iets over het boerenleven te leren in een plezierige omgeving. Activiteiten zijn verder onder meer (met demonstraties en interactieve activiteiten met het publiek): Paardenshows, het boerenerf, Oude ambachten, tractoren en landbouwmachines. Uiteraard ontbreken de hindernisbaan, de stro-klimpyramide en de zandberg niet voor de kinderen. In de horeca-hoek vinden live optredens plaats vanaf 12:00 uur tot 18:00 uur door diverse artiesten.

Jong en oud is van harte welkom, voor veel plezier in de openlucht en als blijk van dank aan de vele vrijwilligers en sponsoren die dit evenement weer mogelijk hebben gemaakt. 

Nadere informatie: www.woensdrechtseboerendag.nl  en op onze facebookpagina .