Rotaryclub Bergen op Zoom Noord organiseert op zondag 26 augustus a.s. alweer voor de 9e keer haar jaarlijkse fundraising evenement Cars & Charity op de Grote Markt in Bergen op Zoom.

Dit evenement bestaat uit diverse activiteiten en een toertocht door delen van West-Brabant en Zeeland voor oldtimers, cabrio’s en andere bijzondere auto’s. Vanaf de Grote Markt kan een rondrit worden gemaakt in een zgn. supercar. Dit jaar heeft de organisatie daarvoor een Porsche , twee Ferrari’s en - dit jaar voor het eerst - een McLaren ter beschikking. Stuk voor stuk heel bijzondere auto’s. 

 

Voor de jongste jeugd is er een kart baan waar, tegen een kleine vergoeding, in een echte kart kan worden geracet !

 

De opbrengst van het evenement gaat geheel naar het goede doel. Dit jaar is gekozen voor de Flor van Putte Stichting - een lokaal initiatief dat welzijn bevordert en daartoe activiteiten organiseert en b.v. (ex-) kankerpatiënten ondersteuning biedt - en de Eye Care Foundation – dat slechtziendheid en blindheid in ondermeer Nepal bestrijdt. Voor meer informatie kijk op www.florvanputtestichting.nl en www.eyecarefoundation.nl.

 

De uitreiking van de traditionele cheque zal dit jaar plaatsvinden op vrijdag 12 oktober in Den Enghel. Daar vindt dan een bijzondere kunstveiling plaats waarvan de opbrengst eveneens ten goede komt aan deze goede doelen.

 

Meer informatie en voor inschrijvingen ( kosten € 99 per equipe) ga naar www.carsandcharity.nl of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Even terugkijken naar vorig jaar?