Zaterdag a.s en voorts alle zaterdagen in augustus en de koopzondag in augustus, zal Stichting De Vierschaar weer een pop-up store openen.

Wij zijn verheugd dat we na een geweldige samenwerking met de fam. Koster vorig jaar, nu een fantastische nieuwe samenwerking kunnen aangaan met bibliotheek Het Markiezaat in de Kortemeestraat. De openingstijden voor alle genoemde zaterdagen en koopzondag zijn van 10.00 tot 16.00 uur.

De bibliotheek is tijdens deze pop-up openstelling niet geopend voor het ruilen van boeken en slechts geopend voor belangstellenden voor De Vierschaar.

Geïnteresseerden kunnen in de store informatie krijgen over de reprise van onze voorstelling Shakespeare Verliefd en ter plekke kaarten kopen. In de shop is één van de schitterende jurken van queen Elisabeth I te bewonderen, die gemaakt is door Ward Warmoeskerken en die ook in de voorstelling deze rol vertolkt.

 

De vorige editie kende een enorm succes, maar we hebben velen moeten teleurstellen. Publiek krijgt nu een nieuwe kans om kaarten te kopen van deze voorstelling. Er zijn in de voorstellingen een aantal wijzigingen doorgevoerd. Publiek zit op een overdekte tribune, de teksten van spelers worden extra verduidelijkt door gebruikmaking van microfoons en omdat alle voorstellingen ‘s avonds om 20.30 uur beginnen, is er ook speciale aandacht voor de belichting en krijgt het geheel hierdoor een sprookjesachtig decorum.

 

Ook de cast is op een flink aantal plaatsen gewijzigd, waarbij er een opvallend groot aantal jonge toneelspelers hun opwachting maakt. Naast de geweldige Emiel Wilbrink als Shakespeare zal Marloes Lelieveld schitteren als Viola de Lesseps. Hiernaast zijn flinke rollen weggelegd voor jonge spelers zoals Roy Fransen, Jorn Huismans, Bart Boschman, Koen van Dongen, Roel van der Velden en Wouter Bakx. Zij worden bijgestaan door spelers van naam zoals Paul Hermans, Pieter-Bas de Jonge, Tom van den Bergh, Rob Boas, Cees van Broekhoven, André Verstijlen en Thea van Terheijden. Voor de volledige cast verwijzen wij graag naar onze website www.vierschaar.nl.

Het artistieke team bestaande uit Arthur van Broekhoven, Marjon Vermeulen, Erwin Eggermont, Silvia de Groot en Rob van den Aarsen is ongewijzigd.

 

Kaarten voor de voorstelling zijn zowel in de store als online verkrijgbaar voor € 19,50. Speciale arrangementen ( kaart + driegangen menu) bij La Pucelle of Het Spuihuis zijn te koop à € 47,00 p.p.

 

Vanwege de grote vraag wordt ook een voorstelling gegeven op zondag 9 september.

Voor de overige voorstellingen zijn nog kaarten verkrijgbaar, waarbij voor een aantal voorstellingen nu al erg veel belangstelling bestaat en het aantal kaarten beperkt is.