Kiwanis Club Bergen op Zoom organiseert in het laatste weekend van de schoolvakantie op zondag 19 augustus voor de vijfde keer het evenement ‘Spelen bij de Peperbus’.

Op deze zondag wordt de Grote Markt omgebouwd tot een gratis speelplaats voor kinderen. Er worden diverse attracties geplaatst, zoals springkussens, base jump, mini reuzenrad, bungee trampoline, zweefmolen en diverse oud Hollandse spelen, waar alle kinderen uit de stad en omstreken zich kunnen vermaken. Daarnaast kunnen kinderen zich laten schminken. Uiteraard is gezorgd voor professionele begeleiding en dragen ook de clubleden hun steentje bij. Aan een versnapering is gedacht en tegen een kleine vergoeding worden suikerspin, popcorn, poffertjes en limonade aangeboden. 

 

Deze gratis speelmiddag voor kinderen laat zien waar een Kiwanisclub voor staat; midden in de samenleving en gericht op het welzijn van met name kinderen. De middag wordt mogelijk gemaakt door een groot aantal sponsoren samen met Kiwanis Club Bergen op Zoom. Op de Grote Markt zullen ook de door Kiwanis Club Bergen op Zoom in 2018 ondersteunde projecten zich presenteren. 

 

Wij verwelkomen alle kinderen van Bergen op Zoom en omstreken graag op zondag 19 augustus van 12:00 uur tot en met 17:00 uur op de Grote Markt. 

 

Voor meer informatie over Kiwanis Club Bergen op Zoom zie www.kiwanis.nl/bergenopzoom of www.facebook.com/kiwanisboz