Liesbeth van Tilburg van Brabants Landschap heeft ons weer veel nieuws te melden:

Themarondleiding op Mattemburgh

 

“Het Rondje van de Graaf”

 

Op woensdag 11 juli wordt de tweede themarondleiding “Het Rondje van de Graaf” gegeven, en wel om 14.00 uur op Mattemburgh. Het is leuk en zeker interessant om te horen waarmee de bewoners en bezitters van toen mee te maken hadden en wat hen bezighield. Goede wandelschoenen is een tip!

De rondleiding duurt ruim 1,5 uur.

Kosten € 9,00 per persoon inclusie koffie/thee en Mattemburghkoek.

 

U dient zich voor deze rondleiding vooraf aan te melden via de Orangerie Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. , of 0164-66 08 34.

 

Pückler op Mattemburgh, uniek in Nederland

 

Op zaterdag 21 juli wordt de tweede themarondleiding “Pückler op Mattemburgh, uniek in Nederland” gehouden. Fürst Pückler Muskau was een kanjer op het gebied van aanleggen van speciale tuinen in Europa. Naar zijn idee is ook de bloementaart op Mattemburgh ontstaan.  Deze man heeft tal van andere beroemde tuinen aangelegd.

Wilt u meer van en over deze persoon te weten te komen, dan is dit de gelegenheid om meer kennis van hem op te doen. Na afloop wordt u bij de koffie of thee een Pücklertaartje geserveerd. 

De rondleiding start om 14.00 uur en duurt op zich ruim een uur tot vijf kwartier. 

Kosten € 9,00 per persoon inclusief Pücklertaart.  

 

Voor deze rondleiding dient u zich vooraf aan te melden via de Orangerie Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. , of 0164-66 08 34.