Stichting KuBra voor 7e jaar in Kasteel Ravenhof, te Stabroek met de expositie “Op de Grens” van 21 t/m 29 juli 2018

 

Het Kasteel Ravenhof, in het Belgische Stabroek net over de grens, wordt wederom verrijkt met een boeiende tentoonstelling door KuBra, Kunstenaars uit Brabant(NL), in samenwerking met I.K.I.M. vzw.

Voor het zevende jaar keren deze keer 7 Brabantse Kunstenaars terug en vullen van 21 t/m 29 juli 2018 de zalen van dit paleisachtige gebouw met olieverfschilderijen op paneel, mixed-media schilderijen, keramische sculpturen, autonoom werk en tekeningen met houtskool, grafiet, inkt en contékrijt, onder de titel ‘Op de Grens’. De expositie wordt zaterdag 21 juli om 14.00 uur feestelijk geopend door de eerste schepen van cultuur Herman Jongenelen. De expositie wordt omlijst door muziek van singer-songwriter Robert Munning.

 

Zeven hedendaagse kunstenaars tonen werk dat grenzen vervaagd. De werken van de Brabantse kunstenaars Els Gladdines(Bergen op Zoom), Marlene van Alphen(Etten-Leur), Hanneke Bollen(Tilburg), Robert Munning(Riel), Gerard van Selst(’s-Hertogenbosch), Bets van Boxel(Waspik) en Geke Wijers(Woensdrecht) zorgen samen voor een boeiende expositie.

Deze expositie toont aan dat door diversiteit toch een mooie synergie ontstaat en dat verschillende disciplines en stijlen elkaar versterken. Op deze wijze is er voor iedere bezoeker wel iets te vinden wat hij of zij zal bevallen. Dat is KuBra! Kracht door variatie, creativiteit en kruisbestuivingen.

 

Kasteel Ravenhof, Oudbroek 2 te B-2940 Stabroek. Expositie loopt van 21 t/m 29 juli 2018 en is alle dagen geopend van 12.00 tot 17.00 uur. Tijdens de openingstijden wordt u ontvangen door onze kunstenaars. Meer info op www.stichtingkubra.nl  

Vrije toegang. U bent van harte welkom.