Op maandagavond 18 juni organiseert Rotaryclub Bergen op Zoom onder leiding van Letty Demmers, burgemeester van Veldhoven, een bijeenkomst met niemand minder dan Jan Rotmans, hoogleraar transitiekunde en duurzaamheid en Paul de Beer, organisator Klimaattop Zuid.

Tijdens deze bijeenkomst, in de Hofzaal van het Markiezenhof, wordt uitgebreid stilgestaan en gediscussieerd over de transitie naar een duurzame en eerlijke samenleving. Jan Rotmans zal zijn credo - niet alleen denken en praten maar ook DOEN - toelichten en laten zien waarom handelen zo belangrijk is. Paul de Beer zal uitleggen waarom duurzaamheid geen geïsoleerd beleidsterrein is maar een manier van denken en doen waarbij de balans wordt gezocht tussen mens, milieu en middelen.

 

Kom luisteren en meepraten over duurzaam en eerlijk samenleven. Er zijn nog plaatsen beschikbaar, maar vol = vol. Men kan zich aanmelden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. onder vermelding van “avond Jan Rotmans”.

 

Aanvang 19.30 uur; 22.00 uur afsluiting met borrel.

 

Kosten € 20,00 incl. twee consumpties.

 

Locatie: Hofzaal Markiezenhof

Steenbergsestraat 8 te Bergen op Zoom