Welkom op de magische zevende editie van ons eigen WoodTstock.

Na zes succesvolle edities, trakteren we jullie ook dit jaar weer op een avond vol flower power, heerlijke muziek, psychedelische vloeistofprojecties van het Wonderlandteam en een heuse Sisha Lounge! Eerdere bezoekers van WoodTstock weten inmiddels dat we de roemruchte sixties laten herleven door veel aandacht te besteden aan de muziek, sfeer en aankleding. Maar dat kan niet zonder jullie. Gelukkig hebben we de afgelopen jaren al vele hippies en andere vrije geesten voorbij zien komen. Leef je dus vooral uit! Dan steken wij alvast de wierook aan. 

Wil je best een roze bril opzetten maar kom je eigenlijk stiekem voor de muziek? Dan zit je helemaal goed dit jaar! We zijn trots om twee fantastische bands aan te kunnen kondigen. Om te beginnen hebben we de fantastische The Bootleg Doors voor jou! Gestart in 1996 en na optredens op vijf continenten brengen zij een volledig geperfectioneerde tribute aan The Doors die zijn weerga niet kent. Ze zijn wereldwijd bekend als de officiele Jim Morrisson Tribute Show en natuurlijk worden alle klassiekers gespeeld. Wat te denken van ‘Light My Fire’, ‘Riders On The Storm’ of ‘The End’? Wij kunnen niet wachten om de geweldige show van The Bootleg Doors te gaan zien en horen! 

Maar daarmee zijn we er nog niet! We zijn minstens even trots om de The Tambles te mogen verwelkomen. Deze vier gasten uit Gouda maken sinds 2012 super catchy pop/rock die stevig beinvloed is door oude meesters als The Rolling Stones, Creedence Clearwater Revival, The Kinks etc. Inmiddels zijn ze al een EP verder én hebben ze een landelijke clubtour met o.a. Jerry Hormone en Carol van Dyk (Bettie Serveert) voor de jubileumuitvoering van Velvet Underground’s ‘Nico’ achter de rug. Geheel in de traditie van hun illustere voorbeelden, spelen The Tambles nu hun eigen versie van de door hun zo geliefde rauwe rhythm & blues. Wij kijken uit naar hun optreden op WoodTstock! 

Tussendoor kunnen we ook weer rekenen op de lekkerste plaatjes uit de sixties en seventies door onze huis-DJ’s Gilly Verrest en Willem Jongenelen. Moe van het dansen? Ga dan eens een echte waterpijp roken in onze Sisha Lounge terwijl je geniet van de betoverende vloeistofprojecties van de Wonderland lichtshow. Als dat niet geestverruimend is? Peace, brother! 

WoodTstock is dit jaar op zaterdag 19 mei en de zaal opent om 20:30 uur. Nog geen outfit? Sla je slag in de foyer bij onze kraam vol bloemenslingers en ronde brilletjes. Be there or be square!