Stichting d’Engelenburgh doet mee aan de Rabobank Clubkas Campagne.

Ieder met een rekening bij de Rabobank kan stemmen uitbrengen op de stichting, waarmee dan financiële ondersteuning wordt verleend. Hoe meer stemmen, hoe meer armslag er is om stappen te zetten op cultuurgebied. 

 

Rekeninghouders hebben een code ontvangen om te stemmen. Tussen 4 april en 16 april kunt u via een stemsite uw voorkeur aangeven voor de vereniging of stichting die u een warm hart toedraagt. Ieder ontvangt vijf stemmen, daarvan mogen twee stemmen op dezelfde vereniging worden uitgebracht.

 

Stichting d’Engelenburgh brengt cultuur (muziek, literatuur, kunst) dichterbij. Regelmatig worden muziekmiddagen georganiseerd, vertelmiddagen en exposities. Het pand is een locatie voor de Young Piano Masters Society. Sinds vorig jaar is er ook een (klassiek) open podium. 

 

In het statige pand in Fijnaart, ooit de roomskatholieke pastorie, bieden Ellen en Marcel Deelen een sfeervol en gastvrij onthaal. De bijdrage uit de clubkascampagne is meer dan welkom voor het organiseren van de activiteiten.

Beslis mee en kom in actie via www.rabobank.nl/wbn