Wij zijn Goud van Brabant en we zijn op zoek naar creatieve Brabantse talenten met toffe ideeën om verhalen van vroeger tot leven te wekken. Willen jullie ons helpen?

Op onze website staat een promotiekit met daarin het logo, een banner, video-oproep, maar ook een kant en klaar bericht voor op social media of jullie website. Bovendien vind je er ook alle instructies voor het insturen van de ideeën. Een gemakkelijke manier om onze oproep mee uit te dragen.

 

Wat bieden we de talenten?

De talenten met de beste ideeën krijgen de kans om hun idee uit te voeren met ondersteuning van 1.000 euro en een professionele coach. Tevens krijgen de winnaars toegang tot gerenommeerde instellingen en organisaties voor het lenen van kostuums, props of een locatie. Van alle winnaars worden de 10 beste producties eind 2018 getoond in het tv-programma Goud van Brabant op Omroep Brabant. De absolute topper van deze 10 producties wint 3.000 euro productiebudget voor een eigen nieuw project.   

 

Nog even over Goud van Brabant

Met Goud van Brabant brengen we mensen op een unieke wijze met elkaar in gesprek over het heden, het verleden en de toekomst. Want als je meer weet over het verleden, kijk je anders naar de wereld om je heen. ‘Verrek, zit dat zo!’

 

We dagen creatievelingen uit, van amateur tot professional, om verhalen over vroeger te verbeelden. Via het tv-programma Goud van Brabant en onze social media kanalen verspreiden we deze Brabantse verhalen.

 

Heb je zelf een idee? Dat kan natuurlijk ook. Mail het ons, wij zijn erg benieuwd! Heb je vragen? Twijfel niet om ons te contacteren via creatieftalent@goudvanbrabant.nl.