Restaurant Hemingway is onlangs een samenwerkingsverband aangegaan met Dutch Cuisine; een organisatie die de Nederlandse keuken en eetcultuur promoot.

Dutch Cuisine ziet Nederlandse restaurants en chef-koks als belangrijke ambassadeurs om deze visie uit te dragen. Zij zijn immers degenen die de consument – hernieuwd - kennis kunnen laten maken met die duurzame, gezonde en smaakvolle keuken. En die bovendien de receptuur kunnen verspreiden en de verhalen achter de gerechten kunnen vertellen. 

 

De visie van Dutch Cuisine is er een die helemaal past bij Restaurant Hemingway. Vol overtuiging heeft dit restaurant de principes van Dutch Cuisine onderschreven. Want koken op duurzame en bewuste wijze, met zoveel mogelijk gebruik van lokale seizoensproducten, en volgens het ‘no waste’ beginsel, is iets wat Restaurant Hemingway graag nastreeft. 

 

Restaurant Hemingway heeft heerlijke Dutch Cuisine gerechten op de kaart staan, waarbij weer eens goed duidelijk wordt waarom we met z’n allen best trots mogen zijn op die unieke Nederlandse eetcultuur!” 

Bent u benieuwd hoe zo’n echt Dutch Cuisine gerecht smaakt, waar de ingrediënten vandaan komen en wat het verhaal achter dit gerecht is? Kom dit dan eens ervaren en proeven!