Op zondag 11 september organiseert Heroes for Heroes een Voetbalclinic op Sportpark Rozenoord voor voetballers en keepers in de leeftijd van 7 tot 16 jaar.

 

Je hoeft geen lid te zijn van een voetbalvereniging om hieraan te mogen deelnemen. De kosten bedragen 15 EUR en alle opbrengsten gaan volledig naar Heroes for Heroes, dit is een stichting die zoveel mogelijk geld ophaalt ten behoeve van goede doelen gelieerd aan de ziekte kanker.

Deze clinic wordt mogelijk gemaakt door een samenwerking met Ad Dane van Voetbalschool Soccer 10 uit Bergen op Zoom en FC De Rebellen. De trainers van Soccer 10 verzorgen de clinic samen met Glenn Helder van FC De Rebellen. Glenn is een voormalig profvoetballer die een aantal wedstrijden in het Nederlands elftal heeft gespeeld en die zich ook graag inzet voor een organisatie als Heroes for Heroes.

Als je meedoet aan de clinic train je in kleine groepen onder leiding  van toptrainers zoals John van Loenhout (RKC, VVV Venlo, de Graafschap), Marvin Bedaf en een aantal andere ervaren jeugdtrainers. De trainingen worden afgewisseld met voetbalspellen. Halverwege de ochtend is er een pauze waarin je wat te eten en drinken krijgt.

De clinic duurt van 10.00 uur tot 12.30 uur en is op de velden van MOC’17 op Sportpark Rozenoord.

 

Opgeven kan tot 1 september via onze site www.heroesforheroes.eu . Als je van tevoren het bedrag van 15 EUR overmaakt op NL50 ABNA 0447 5033 40 t.n.v. Stichting Heroes for Heroes met vermelding  "Soccerclinic" dan weet je zeker dat je kan meedoen. Elke deelnemer krijgt na afloop een mooi aandenken, beschikbaar gesteld door 100% Voetbal. Indien er nog vragen zijn contact opnemen met Ingrid Gommers Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.