BoZinBeeld.nl  ook buiten de regio in Beeld!


Misschien niet in het minst omdat onze eigen data beheerder Grada Franken in Wormer woont is onze site inmiddels ook in Noord Holland bekend. Het kwam Grada ter ore dat de vrouw van de burgemeester van Wormer ook connectie had met Bergen op Zoom en omgeving, en aldus ook wel eens naar onze site keek. Ze besloot om de burgemeester van Wormer zelf te verrassen met onze jubileumkrant.

"We gingen woensdagochtend vroeg op pad om Burgemeester Tange van Wormer te verrassen. Met behulp van zijn assistente konden we op audiëntie zonder dat de Heer Tange wist waar over het ging".  Zo luidde het bericht uit Wormer. Grada had de stoute schoenen aangetrokken om de burgervader persoonlijk de jubileumkrant te overreiken. 

"Een grote glimlach was ons deel toen ik als antwoord op de vraag wat hij voor ons kon betekenen eenvoudigweg zei:'Niets, maar we komen wel voor U iets doen, althans Uw vrouw'. Het was een leuk moment." Zo teken ik op uit de mond van Grada. Ze vertelt verder dat het de achtergrond van de vrouw van de burgermeester was waarom ze daar waren en ze daarom de jubileumkrant van BoZinBeeld.nl wilden overhandigen. "Hij was duidelijk aangenaam verrast, maar had zelfs ook een verrassing voor ons in petto. Het was niet zijn vrouw die uit onze regio afkomstig was, maar dat hij zelf in Bergen op Zoom geboren was en pas op zijn 14e in de Zaanstreek beland was. De jubileumkrant kon dus niet beter op zijn plaats zijn." 

Verder meldt Grada dat het een aangenaam gesprek was dat een heel leuk einde kreeg:"De Heer Peter Tange gaat zelf voor BoZinBeeld.nl een stukje schrijven over zijn band met Bergen op Zoom maar ook iets over 'zijn' Wormerland waar hij sinds 2000 burgervader is".

Zo zie je maar dat BoZinBeeld.nl / Westbrabantinbeeld.nl inmiddels ver buiten de regio bekend geraakt.

Grada Franken overhandigd de Jubileumkrant aan Burgemeester van Wormer Peter Tange.