Ontwikkelaar ERA Contour houdt op woensdag 21 mei de eerste woonworkshop voor de Nieuwe Kaai, een van de nieuwe buurten van Nieuwe Vesting. Deze sfeervolle nieuwbouwwijk is onderdeel van het plan ScheldeVesting. In deze buurt komen 50 woningen in oud-Hollandse stijl. De Nieuwe Kaai is een van de wijken die gebouwd wordt door middel van co-creatie; toekomstige bewoners mogen voor een deel zelf bepalen hoe hun woning en hun buurt er uit komen te zien.

Tijdens de informatiemarkt op 22 maart in het Groot Arsenaal werden de eerste ideeën gepresenteerd over hoe de Nieuwe Kaai er uit moet komen te zien. Op 21 mei worden de eerste resultaten gepresenteerd. Samen met de aanwezigen worden deze plannen die avond verder besproken.

Wie de workshop wil bezoeken, kan zich aanmelden door een e-mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wie meedoet aan de workshop, heeft een voorrangspositie bij de koop van een woning in de Nieuwe Kaai. Tevens is het promotieteam van de Nieuwe Kaai op donderdag 15 mei 2014 aanwezig op de weekmarkt in Bergen op Zoom.