De voorbereidingen voor het Rock over Halsteren festival dat op 6 september op Landgoed De Beek gehouden wordt, zijn alweer in volle gang. Zoals elk jaar wordt een deel van de line-up bepaald door de winnaars van verschillende bandwedstrijden. Deze bandwedstrijden vinden op 17 en 24 mei plaats in De Biebar in Halsteren.

Strijd

‘Ja, de Line-Up is zo goed als rond,’ glundert Guiseppe Krijnen die ook dit jaar weer de muzikale poot van het festival regelt. ‘De laatste namen die nog op de affiche moeten zijn de bands die op 17 en 24 mei het tegen elkaar op gaan nemen.’ Op beide avonden gaan op zeer vriendschappelijke wijze drie bands de strijd met elkaar aan om het publiek voor zich te winnen. Op traditionele wijze kan het publiek doormiddel van een stemformulier aan het eind van de avond zijn favoriet aangeven. De band met de meeste stemmen krijgt een volwaardige podiumplaats op het outdoor festival.

Line-Up

Op 17 mei beloven Stone Burner, The Butterfly Bluesband en Men on Wire er een spannende strijd van te maken. Op 24 mei staan Whyne, generation of scars en Deaf old people op de bühne. Het speelschema zal op beide avonden pas op de avond zelf bekend worden gemaakt, dus om je favoriet niet te missen is het aanbevolen om om 20:00 uur binnen te zijn in café De Biebar, Dorpstraat 31 te Halsteren. Kijk voor meer info op: www.rockoverhalsteren.nl

 

Stichting Rock over Halsteren

*Let op! Wij zijn verhuisd!!*

 

Rode Beuk 36
4661 VH Halsteren

Nederland
www.rockoverhalsteren.nl

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.