Op zaterdag  31 oktober aanstaande organiseert StaBoz (Stichting Activiteiten en Promotie Bergen op Zoom) in samenwerking met een aantal horecaondernemers weer ‘De Nacht van het Levenslied’.

 

In de deelnemende horecazaken in en rondom het centrum van Bergen op Zoom staat die avond het levenslied centraal. Vanaf 21.00 tot 01.00 uur kan iedereen genieten van live optredens van de bekende Bergse koren en andere artiesten die het Nederlandstalige lied vertolken.

 

Het levenslied is een populair genre voor veel mensen. Tijdens ‘De Nacht van het Levenslied’ zullen veel herkenbare liedjes klinken in de deelnemende horecagelegenheden, zodat uit volle borst meegezongen kan worden.

‘De Nacht van het Levenslied’ is een feest der herkenning. Leef je uit, dein mee, laat je meeslepen in de gezellige sfeer van deze avond. Buiten is het koud, binnen wordt u verwelkomd met warme klanken.

‘De Nacht van het Levenslied’ is een avond die u niet mag missen.

 

De optredende artiesten worden door de horecazaken die meedoen, in samenspraak met StaBoz, geregeld. 

 

Deelnemende horecazaken: Het Zwijnshoofd, Het Groene Paard, De Kroon, De Saeck, De Bourgondiër, De Stadkelder, Thalia, d’Honneur, Het Wapen van Engelandt, Het Slik, Oosterwaal, Het Locomotiefke.

 

 

 

 

Kijk op www.sta-boz.nl voor het actuele overzicht met de optredende artiesten of bezoek onze Facebookpagina  www.facebook.com/staboz.