Tijdens de Maand van de Geschiedenis geven Ivo Stuivenberg en Angelique de Groot een herfstconcert in de Hofzaal van Het Markiezenhof.

 

Het concert is op zondagmiddag 25 oktober van 14.00 - 16.30 uur.

Ivo Stuivenberg (pianist-zanger) en Angelique de Groot (zangeres) ademen muziek en passie pure sang. De speelse lichtvoetigheid, humor, spontaniteit en de ogenschijnlijke telepathie tussen Ivo en Angelique maakt hun samenwerking wel heel speciaal. Geen song wordt tweemaal hetzelfde uitgevoerd. Zij gaan zo op in hun muziek dat je er blij van wordt, alleen al van het kijken. Op andere momenten weten ze u weer diep te ontroeren.
Ivo en Angelique geven een live concert in de Hofzaal waarbij o.a. succesnummers en hoogtepunten van hun projecten “Ella Fitzgerald meets Michel Legrand”,“Beatles, Blues & Bossa” & “Ivo & Angelique live from Stadsschouwburg de Maagd” voorbij zullen komen. Tijdens dit concert presenteren zij tevens hun live-CD/DVD.

 

Praktische informatie
Kaarten zijn te koop bij de receptie van het Markiezenhof voor €18,50 per stuk, inclusief een pauzedrankje en toegang tot het museum, voorverkoop € 17,50-