Workshop Stoppen met Roken
Donderdag, 24 Januari 2019, 19:30 - 21:15
door Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Stoppen met roken In elke roker zit een stopper, denk daarom eens na over je rokersidentiteit, dat kan zeker helpen. Vraag jezelf eens af of dit gedrag echt bij je past en hoe je jezelf zou omschrijven als niet-roker. Wie ben je zonder die sigaret?

Met deze scholing krijg je kennis over het roken, het stopproces en wat/wie je hierbij nodig heb, want uiteindelijk lukt het iedereen om over de drempel heen te stappen van een rookvrije toekomst. Eveline Benjert-Geluk is werkzaam als long en palliatief verpleegkundige in het Ikazia Ziekenhuis in Rotterdam. Zij is rookstopcoach en begeleidt patiënten in het stoppen met roken.

Aanmelden? Ga naar www.vrijwilligersacademieboz.nl en registreer u op onze site door éénmalig een account aan te maken. Hiermee kunt u zich vervolgens eenvoudig inschrijven voor de training, workshop presentatie of cursus van uw keuze.

Daarnaast zijn wij altijd per email bereikbaar via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Voor al onze trainingen geldt dat zij doorgaan bij voldoende deelnemers. U ontvangt hiervan tijdig een bevestiging.

Locatie Ontmoetingscentrum De Wittenhorst, Lindenlaantje1A, Halsteren