Rick's Tribute Concert with friends
Dinsdag, 22 Januari 2019, 19:30
door Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Contact Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Een afwisselend concert met o.a. topdrummers van Golden Earring en The Lion King Nederland
Muziek liep als een rode draad door Rick zijn leven. Hij had als eerstejaars student van de Rockacademie een mooie drumcarrière in het verschiet. Helaas werd zijn toekomst wreed verstoord doordat hij op 9 januari 2018 geheel onverwacht is overleden. Met het concert op 22 januari 2019 vieren we zijn verjaardag, 20 jaar zou hij geworden zijn! 
Zijn band New Stuff, studenten van de Rockacademie, topdrummers René Creemers (uitgeroepen tot de beste fusion/world drummer van de Benelux) en Cesar Zuiderwijk (drummer Golden Earring), de originele drummers van The Lion King Nederland (waaronder Jeroen Dur) en de CKB slagwerkgroep geven een spetterend concert op een podium waar Rick diverse malen heeft mogen optreden.
Het mooiste cadeau wat we hem kunnen geven… muziek gemaakt door artiesten die hij in zijn hart had gesloten. Uit Rick zijn drumstel zal deze avond weer muziek klinken.

Goede Doel

Rick’s Tribute Concert wordt mede mogelijk gemaakt door het Meeussen Fonds en Cultuurbedrijf Bergen op Zoom. De gehele opbrengst van dit concert gaat naar de Rick Jonckheere Foundation voor onderzoek naar de zeldzame afweerstoornis CVID.
Voor meer informatie: www.rickjonckheerefoundation.nl

Locatie Theater de Maagd Grote Markt 32 4611NT Bergen op Zoom
€ 18.25