VERDAMPT XL: COLIN BENDERS E.A.
Zaterdag, 24 November 2018, 22:30
door Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Contact www.gebouw-t.nl

VERDAMPT XL

Verdampt is het dj-concept van Matthijs van Dam en Yannick Verrest. Steeds opnieuw roven zij platenzaak De Waterput leeg van de dikste schijven. Tevens reizen de heren geregeld de rest het land door, opzoek naar die ene goede plaat. Kortom: de wax-krentjes uit de smeuïge platenbak-pap halen is hun doel! Met deze platen knallen ze een diepe elektronische mix in elkaar waar je alleen maar stiekem van durfde te dromen. Een bijzondere combi van visuals, vinyl en drums zal deze nacht tijdens hun set de zaal in worden geslingerd. Verwacht instant classics en nieuwe ontdekkingen, laat je verrassen!

XL is geen XL als het niet een beetje extra is. Daarom nodigen Matthijs en Yannick hun favoriete artiesten uit. Met deze editie niemand minder dan Colin BendersBolis Pupul en Betonkust.

COLIN BENDERS

Alles wat Colin Benders aanraakt verandert zonder uitzondering in goud. Hij werd vooral bekend door de prachtige ballade met zijn trompet, maar inmiddels hangt die aan de wilgen. Colin bouwde vervolgens in zijn thuisstudio Kytopia een reusachtige modulaire synthesizer met ontelbare effectmodules, knoppen, schuiven en kabels. En die kent de maestro inmiddels op zijn duimpje, check zijn urenlange nachtelijke jamsessies op zijn website maar eens. Of beter nog, kom het live meemaken tijdens Verdampt XL!

BOLIS PUPUL

Bolis Pupul, ook lid van Soulwax’s Deewee label, verdiepte zich in de elektronische muziek om te ontsnappen aan de verveling van zijn geboortedorp uit China met Jean-Michel Jarre als zijn voorbeeld. Daardoor is het project een inwijding in de magische wereld van de analoge synthesizers. Het geheel versierd met Aziatische geluiden.

BETONKUST

Betonkust kun je kennen van zijn samenwerking met Palmbomen II. In Nederland vergaart hij steeds meer bekendheid met zijn sound die gebaseerd is op new beat, rave en Detroit electro. Denk Unit Moebius, Electronome en I-F. Met Dekmantel als label achter zich gaat het wel goed komen met deze jongen!

Locatie Poppodium Gebouw-T Wilhelminaveld 96 4611WJ Bergen op Zoom
PRIJS
DEURTICKET €17,50
VOORVERKOOP €15,50
EARLY BIRD €11,50
VRIENT VAN T €12,00
Prijzen zijn inclusief €1,50 servicekosten