De Sint pakt uit show | Winkelcentrum Roselaar
Zondag, 19 November 2017, 13:30 - 16:30
door Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Sinterklaas komt weer met de stoomboot naar Nederland en dat vieren we in Roselaar! 

Op zondag 19 november kan je genieten van de voorstelling 'De Sint pakt uit show'. Dit is een interactieve voorstelling met live zang en bijzondere kostuums. Vier het Sinterklaasfeest samen met Cato Cadeau en Jet Pakket! ?

Er klinkt er al vrolijke sinterklaasmuziek en er liggen al een hele hoop cadeautjes en pakketjes klaar. Cato Cadeau en Jet Pakket komen eraan en dragen samen een enorm groot pakket. Cato en Jet werken in de cadeaufabriek van Sinterklaas. Het is namelijk zo, Sinterklaas pakt uit maar zij, zij pakken in. Dit vrolijke stel vertelt honderduit over hun belevenissen in de fabriek. Samen met de kinderen gaan ze aan de slag, alle aspecten die er bij komen kijken om het meest prachtige cadeau als eindresultaat te krijgen worden nagelopen. Samen grote strikken maken, cadeaupapier vouwen, pakket doorgeven en stapelen. Maar wat zit er nou in dat grote pakket wat Cato en Jet zo goed bewaken? 

De voorstelling vindt plaats op het Middenplein bij de Albert Heijn. Er worden 3 voorstellingen gespeeld van 20 minuten. De voorstelling is GRATIS te bezoeken!

De showtijden:
Van 13:30 tot 14:00 uur.

Van 14:45 tot 15:15 uur.

Van 16:00 tot 16:30 uur.

Meer info > https://goo.gl/ag9eWG

Locatie Winkelcentrum Roselaar Roselaar, 4701 BA Roosendaal