WORKSHOP ROBOTS BOUWEN
Zaterdag, 18 November 2017, 10:00
door Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

November = Nederland Leest Maand = Robotica Maand
In november staat de grootste leescampagne Nederland Leest centraal. Het thema van is dit jaar robotica. (Niet)leden van onze bibliotheek krijgen het boek Ik, robot van Isaac Asimov cadeau. 
Daarom hebben we iedere zaterdag de roboteers van Robotclub Robotics-CCFZ uitgenodigd in de Bibliotheek Bergen op Zoom om hun robots te laten zien.

Demonstratie en workshop Robots bouwen
Voor iedereen van 12 t/m 120 jaar geven de roboteers van 10.00 tot 16.00 uur demonstraties en een workshop Robots bouwen! Ze leggen je alles haarfijn uit over het bouwen en programmeren van robots.
Ook kun je zelf aan de slag met het bouwen van een robot aan de hand van een uitgebreide (elektronische) handleiding, 3D-geprinte materialen en elektroniche componenten. Onder leiding van de roboteers van Robotics-CCFZ kun je het in elkaar zetten en programmeren.
Wil je het liever thuis doen? Ook dat kan natuurlijk! Robotics-CCFZ geeft begeleiding.
Een robot bouwen is niet eenvoudig en kan niet in een paar uur. Het vergt studie, experimenteren creativiteit en vooral ook doorzettingsvermogen, maar het resultaat is kicken!


Bijzonderheden 
Aanmelden
De eerste 15 deelnemers betalen slechts € 15,00. Daarna betaal je € 25,00.
Wil je verzekerd zijn van een startpakket? Meld je dan nu aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. o.v.v. je naam en telefoonnummer. Je kunt langskomen op de zaterdagen 4, 11, 18 of 25 november. Breng je laptop mee.
Het pakket kan alleen contant afgerekend worden.
Graag snel aanmelden in verband met de productietijd van het printen en de levertijd van de elektronische onderdelen. Dan kunnen de roboteers de materialen zo snel mogelijk uitdelen.

Robotwedstrijd
Op zondag 26 november is in de Bibliotheek Bergen op Zoom van 12.00 tot 17.00 uur de grande finale: een heuse robotwedstrijd! Kun je gelijk je zelfgemaakte robot presenteren. Doen! 

Locatie de Bibliotheek Bergen op Zoom Kortemeestraat 17 4611TK BERGEN OP ZOOM
Kosten
De eerste 15 deelnemers betalen slechts € 15,00. Daarna betaal je € 25,00.