Awakening Gathering - Let's connect to mother earth
Vrijdag, 17 November 2017, 19:30 - 22:00
door Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Awakening gathering
We roepen alle wisdom women en awakened men op om samen te komen. De ancient indigenous wisdom van moeder aarde die de vrouwen dragen en het bewustzijn en de kracht van de mannen zullen samen een prachtige energie neerzetten en uitsturen naar alles wat ons omringd. Samen zullen we eenheid, liefde en openheid ervaren, dit is wat pacha mama nodig heeft.
Onze voorouders hebben ons geroepen om ons helemaal in te zetten voor pacha mama in Europa, om samen met jou de aarde te helen en daarmee onszelf. We zullen dit doen door gatherings te organiseren waarin we samenkomen rond het vuur, te delen, te lachen, te huilen, muziek te maken, te dansen, het leven en de aarde te vieren.
Als jij ook de roep van binnen voelt, kom dan om met ons samen te zijn. Iedereen is gelijk, je kunt zijn wie je werkelijk bent zonder oordeel. Maar laat je verhaal thuis, laat alleen de waarheid horen die vanuit je stilte naar boven komt en niet vanuit je hoofd.
Wij zien je, we horen je, we voelen je……………..je bent welkom

Donatie 15 euro (thee en lekkers is aanwezig)
We beginnen om 19.30 uur en eindigen rond 22.00uur
Neem een dekentje en kussentje mee en draag wat warms, als het weer goed is dan zitten we buiten rond het vuur en anders binnen. Kijk ook even op onze nieuwe website www.awakening-gatherings.com . Geef je nu op per mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel 06-33104391

(geen vooraf vastgesteld programma maar juist creatie in het moment zodat alle ancient wisdom mag komen en er ruimte is voor diepe opening en heling in het nu zonder “verhaal”)

Locatie The Soulcircle Damastberg 110, 4708 DE Roosendaal