Speciale herfstwandeling op Landgoed De Hertgang
Zondag, 12 November 2017, 12:00 - 17:00
door Anoniem
Contact Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Herfstkleuren en paddenstoelen

Speciale herfstwandeling op Landgoed De Hertgang

Als de zomer voorbij is, wordt het herfst en dat is vooral in het bos goed te zien. Het bos is nu een grote schatkamer. De paden liggen vol met eikels, kastanjes en beukennootjes. Overal liggen herfstbladeren in prachtige kleuren en niet alleen kinderen vinden het heerlijk om daar eens lekker doorheen te hollen! En dat kan, want op zondag 12 november is Landgoed De Hertgang van 12.00 tot 17.00 uur geopend voor een speciale herfstwandeling. 

U kunt op eigen houtje de uitgezette route volgen, maar als u wilt, kunt u deelnemen aan de rondleiding, waarbij de gids uw aandacht vestigt op zaken als de bast van bomen die een mooie structuur laten zien, de struiken die bessen dragen en de vruchten die nu aan de bomen hangen. En natuurlijk is er ook aandacht voor de paddenstoelen.

Als u het treft, ziet u misschien wel een eekhoorn in actie. In de herfstmaanden zijn ze extra druk, want de dieren moeten nu ook voedsel verzamelen om de winter door te komen. Eekhoorns houden namelijk geen winterslaap. Gelukkig is er voldoende voedsel te vinden op De Hertgang, dus deze diertjes redden het wel!

Het gezellige Bezoekerscentrum is op deze zondag in herfstsfeer aangekleed, buiten branden de vuurkorven en binnen kunt u genieten van koffie, thee, glühwein of warme chocolademelk. Verder is er haardhout te koop, walnoten, planten, leuke zelfgemaakte decoraties voor in huis en misschien zijn er nog eitjes van de krielkipjes te krijgen.

Zin gekregen in deze herfstwandeling? Kom dan zondag 12 november naar Landgoed De Hertgang, Klaverblokken 18 in Halsteren. Geopend van 12.00 tot 17.00 uur. 

Toegang € 3,50 per persoon inclusief rondleiding om 13.00 en 15.00 uur. Kinderen tot 12 jaar hebben, onder begeleiding, gratis toegang. Voor meer informatie over het landgoed: www.dehertgang.nl.

 

Locatie Landgoed De Hertgang, Klaverblokken 18 in Halsteren.