Flair Business bij Metsj Point 20/10/17 sprekers-beurs-netwerken
Vrijdag, 20 Oktober 2017, 14:00 - 20:30
door Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Voor iedere ondernemer die toe is aan een "out of the box" business borrel. 
✔️interessante sprekers ✔️beurs ✔️netwerken onder het genot van live entertainment 

Een Business borrel die je met nieuwe inzichten naar huis laat gaan.

Of het nu gaat om marketing, verkoop of samenwerking, alles draait om het gedrag van mensen. Met humor, interactie en concrete voorbeelden geeft spreker Paul Smit de nieuwste inzichten. In zijn presentatie zoomen we uit en kijken we met een frisse blik naar onszelf, onze klanten en samenwerking met anderen. Een zeer leuke en nuttige presentatie waar iedere ondernemer wat aan heeft wanneer hij maandag weer aan het werk gaat.

Tijdens dit event zal je jezelf niet vervelen! Met de juiste presentator Bagiyo op het podium die wat extra's aan het netwerken zal toevoegen en alles in goede banen zal leiden.

Geniet de gehele dag als bezoeker van alles wat dit evenement met zich meebrengt.
Mooie en interessante presentaties, een interessante beurs en netwerken met Flair. Dit alles onder het genot van live entertainment en heerlijke gerechten van topslager Peter van Berkel.

Interesse om dit event te bezoeken als gast? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voor kaarten. Een entreekaart kost je maar 15,- euro en voor een All-in ticket wordt 55,- euro gerekend. Dit is een zeer mooie prijs als je het ons vraagt!

Er is ook nog de optie om als standhouder deel te nemen.
Als standhouder sta je niet urenlang te wachten bij uw stand, maar neem je ook deel aan de rest van de dag. Er is een speciale tijd ingelast waarop de stands open gaan, zodat ook de standhouders kunnen profiteren van de presentaties. Tevens kan je tijdens het netwerken zelf initiatief tonen door andere ondernemers aan te spreken die misschien niet langs jouw stand zijn gekomen.
Heb je interesse in een stand? Laat het ons dan weten of mail direct naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Het verloop van deze dag ziet je hier.

14:00 uur tot 14:45 uur inloop
15:00 uur opening Business evenement door Bagiyo
15:30 uur spreker Paul Smit
16:30 uur eind presentie Paul Smit
17:00 uur opening buffet tot 19:30 uur
17:30 uur opening beurs en netwerken
20:00 uur sluiten beurs
20:30 uur einde Flair Business borrel

Ondernemers met een duo ticket kunnen blijven borrelen; om 21:00 uur start het Flair lounge en dance event met onder andere de dj's La Fuente en Roog.

De Flair Business Borrel
"Where Business Meets Pleasure" 


Meld je vandaag nog aan voor het evenement
via onze website www.flairborrel.nl

Locatie Metsj Point De Stok 12 Roosendaal