Workshop Hondenfotografie (voor beginners) in Roosendaal
Vrijdag, 20 Oktober 2017, 10:00 - 16:00
door Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Contact Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. http://www.jouwhondopdefoto.nl

Op speciaal verzoek: workshop hondenfotografie voor 1x op vrijdag!!

Ben je dol op honden en op fotograferen? En wil je dolgraag leren je eigen hond nog beter op de foto te zetten? Dan is deze workshop echt iets voor jou!!

Je hebt een prachtige camera, maar fotografeert eigenlijk altijd op de automatische stand. En de foto's zijn wel aardig, maar nooit spectaculair. Dan is deze workshop ideaal voor jou. Geen moeilijke, technische verhalen, maar tijdens de koffie met wat lekkers, in begrijpelijke taal, de basis kort en helder uitgelegd. Hierna gaan we gelijk aan de slag.. En wel met je eigen hond als model, hoe leuk is dat!

Ochtends leer je eerst om je camera goed in te stellen en gaan we wat dieper in op de belichtingsdriehoek (diafragma, sluitertijd en ISO) en gaan we daarna dit gelijk toepassen bij het maken van prachtige portretfoto's van je hond. Verder leer je kijken naar- en gebruik maken van het zonlicht en omgeving en nog veel meer..

Na een lekkere lunch gaan we verder met actiefotografie, een van de spectaculairste onderdelen van de hondenfotografie. Dat belooft wat!!

Wat kost het?
De hele dag kost 135 euro (koffie, thee, iets lekkers, lunch, fris e.d. inbegrepen)

Maar de workshop hondenfotografie is niet alleen leerzaam, het is ook een leuk dagje uit! Kom bijvoorbeeld gezellig samen met je vriendin(nen) of geef eens een workshop cadeau. De groepen zijn klein waardoor iedereen meer dan voldoende persoonlijke aandacht en begeleiding krijgt. 

Of misschien zelf een workshop organiseren waarbij ik bij jullie op locatie kom? Wil je met een vereniging, vrienden of een andere groep een eigen workshop organiseren? Dat kan al vanaf 5 personen. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden en stuur een pb'tje of e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Dit jaar nog maar drie workshops... Vol is vol!! (30 september en 25 november in Roosendaal en 28 oktober in omgeving Aarschot Belgie)

Zie ook https://www.facebook.com/pg/inspiredbybandhuhondenfotografie/events/?ref=page_internal

Ken je iemand die je hier op wil attenderen? Taggen en delen mag altijd..

Neem ook eens een kijkje op https://www.facebook.com/inspiredbybandhuhondenfotografie/

Locatie Roosendaal
Bellen 06 24789220