MADE IN BELGIUM POPPODIUM GEBOUW-T
Woensdag, 18 Oktober 2017, 20:00
door Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Bij Made In Belgium laat Gebouw-T je genieten van een fijne selectie Belgische pareltjes! Ook dit jaar heeft de organisatie weer mooie bands voor je weten te strikken. Kom genieten van onder andere Millionaire, Tout Va Bien en Compact Disk Dummies! 

Bijzonderheden 
Millionaire
Millionaire, de band rond Tim Vanhamel, is terug! En hoe! Een gouden show op Best Kept Secret Festival en een fijne eerste single 'I'm Not Who You Think You Are' met alle vertrouwde Millionaire-elementen. Oftewel; Nasty, groovy en edgy! 

In 2001 bracht Tim Vanhamel het eerste album uit met Millionaire. Hij kon vrijwel direct Muse en Queens of the Stone Age als zijn fans noemen, zij namen onder andere de band mee op tour. QOTSA frontman Josh Homme tekende zelfs voor de productie van het tweede album 'Paradisiac' (2005). Daarna ging Tim Vanhamel aan de slag onder zijn eigen naam en met bands als Broken Glass Heroes, Magnus en The Hickey Underworld. Na 12 jaar is het wederom Millionaire! Champagne!

Compact Disk Dummies
In 2012 stormde een onbeheerste oerkracht naar de eerste plaats van de Rock Rally. In plaats van verder te surfen op die overmeesterende energiegolf, besloten de Compact Disk Dummies echte songs te schrijven. Dat resulteerde in de EP Mess With Us, een leerschool en een afgesloten hoofdstuk, want zoveel jaar later staat er een langspeler in de steigers waarmee Lennert en Janus zichzelf hebben overtroffen. Met de productionele hulp van Gareth Jones en Luuk Cox veren de broers door een universum dat qua grooves en melodieën opwekkend is, maar waar de dansvloer langzaam maar zeker afbrokkelt. Het is letterlijk dansen alsof je leven ervan afhangt. 

Tout Va Bien 
Als allereerste winnaar van 'De Nieuwe Lichting', het talentenprogramma van Studio Brussel, wist Tout Va Bien zich in 2012 direct op de kaart te zetten. Het debuutalbum 'Kepler Star' verscheen vervolgens in 2015, met in het kielzog optredens op Rock Werchter, De Lokerse Feesten en Pukkelpop. 

De EP -a Curious Encouter with- is de opvolger op Kepler Star. De EP bouwt voort op zijn voorganger, maar laat een sterkere en duidelijk gegroeide artiest horen. Nog steeds beroert de magistrale stem de ziel, is de elektronische kleur bloeddonker, is het tastbare gevoel dreigend en de pulserende vibe zinnenprikkelend dansbaar.

Tin Fingers
Hoewel hun eerste EP nog moet verschijnen, gaan Tin Fingers al jaren als een lopend vuurtje door de Antwerpse indiescene. Met een even vintage als futuristisch synthpopgeluid hebben ze nogal wat weg van MGMT en Temples, al liggen die invloeden er nergens te nadrukkelijk bovenop. Niet voor niets kreeg het vijftal in 2016 nog het predikaat van artist in residence bij Trix.

Reserveren:
https://www.gebouw-t.nl/event/28831/Made-In-Belgium-Millionaire-Compact-Disk-Dummies-Tout-Va-Bien 

Locatie Poppodium Gebouw-T Wilhelminaveld 96 4611 WJ Bergen op Zoom
Kosten
Early bird €15,50 / deurticket €21,00 / voorverkoop €20,00 / Vrient van T €15,50