Kennismakingsdag 'De Schatten van de Zeeridder' (Bergen op Zoom) | Markiezenhof
Zaterdag, 30 September 2017, 12:00 - 16:00
door Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Tijdens de kerstperiode krijgt Culture Escape Het Markiezenhof van Bergen op Zoom als spel-locatie voor de nieuwe real life game: De Schatten van de Zeeridder. Kwelgeesten tarten de Zeeridder en zijn er vandoor met zijn meest geliefde schatten, de verhalen van Bergen op Zoom. Het is aan de bezoeker om de geschiedenis van Bergen op Zoom weer bijeen te rapen en de schatten terug te vinden. 

Ook deze reis gaat niet zonder gevaar. De voorbode nodigt deelnemers uit en eenmaal in het Markiezenhof treden die binnen in een wereld vol geschiedenis en magie. Guild leaders begeleiden de bezoeker gedurende het avontuur. Quests brengen bezoekers bij personages als de markiezin en de alchemist die hen verder helpen om hun doel te bereiken. Voor deze games zoeken wij acteurs die de ideale setting willen neerzetten voor en met de deelnemers. Naast bovengenoemde rollen zoeken we mensen voor de rollen van kwakzalver, heks, bokkenrijder, edellieden, bewakers, mensen die willen zwaardvechten, boogschieten of vuurspuwen en meer.

Join de Culture Escape Community en maak deel uit van de ideale setting voor deze game! 

Wij zijn er klaar voor, jij ook? Wij bieden jou drie werkweekenden waar we een aantal leuke workshops verzorgen en natuurlijk de primeur om mee te werken aan deze nieuwe real life game. Tijdens spel- en repetitiedagen worden reiskosten vergoed, en zal er ruim in eten en drinken worden voorzien. Graag nodigen we je uit voor een of beide kennismakingsdagen op 24 in het pand De Drie Mollen, Zuid Willemsvaart 215 te s’-Hertogenbosch en 30 september op het binnenplein van het Markiezenhof, Steenbergsestraat 8, 4611 te Bergen op Zoom.


Locatie Markiezenhof Steenbergsestraat 8 4611 TE Bergen op Zoom