Workshop hondenfotografie (voor beginners)
Zaterdag, 30 September 2017, 10:00 - 16:00
door Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Workshop hondenfotografie (voor beginners) 

Hou je van honden en fotograferen? En heb je je camera altijd op de automatische stand staan? En lukt het nog niet om je hond altijd zo op de foto te krijgen als je zou willen? Volg dan nu een workshop hondenfotografie en ontdek hoe je je hond het mooist op de foto zet!

Je leert van een ervaren en professionele hondenfotograaf om je eigen hond met je camera te fotograferen (let op je hond moet wel goed luisteren en los kunnen bij andere honden).

Wat doen we zoal tijdens de workshop?
De workshop bestaat uit twee dagdelen. We beginnen ochtends met een uurtje theorie en de basisprincipes van het fotograferen. Hierdoor krijg je meer inzicht in de mogelijkheden van je camera. Ik geef uitleg over diafragma, ISO en sluitertijd (de zogenaamde belichtingsdriehoek) maar ook compositie en natuurlijk, heel belangrijk, als gedragstherapeut zal ik regelmatig ook kort ingaan op de lichaamstaal van de hond, wat vertelt hij met zijn lichaamshouding en welke signalen laat hij kan laten zien.
Daarna gaan we snel de natuur in en maken we portretfoto's van je hond met diverse achtergronden en lichtval. Je krijgt kleine brokjes theorie en daaraan gekoppeld praktijkopdrachten met directe feedback. Zo sluit de altijd workshop goed aan bij je eigen niveau. Ik hou de groepjes klein zodat ik iedereen persoonlijke aandacht kan geven.

Na de lunch gaan we naar een andere locatie voor actiefotografie.. Een van de leukste maar ook moeilijkste dingen binnen de hondenfotografie.

Wat leer je zoal tijdens deze boeiende dag?
- Scherpe foto’s maken (portret-actie)
- Goed belichte foto’s maken
- Hoe je de mooiste onscherpe achtergronden krijgt
- De mooiste compositie’s in (honden)fotografie
- Te fotograferen wat je van te voren in je hoofd had
- Aan het einde van de workshop begrijp zul je camera 
beter`begrijpen en makkelijk kunnen gebruiken.

Wat kost het?
De hele dag kost 135 euro (koffie, thee, iets lekkers, lunch, fris e.d. inbegrepen)

Voor wie?
De workshop is voor iedereen die beter wil leren fotograferen, gek is van honden en in het bezit is van een camera waarmee je alles zelf handmatig kan instellen, dus de ISO, sluitertijd en diafragma.
Daarnaast is er een eigen besloten facebookgroep waar je altijd terecht kan met je vragen, waar we foto’s met elkaar delen en positie feedback kunt krijgen en zo blijft leren. En natuurlijk ga je naar huis met mooie foto's (eventueel van je eigen hond)

Wil je weten wat voor foto's ik maak of al wat inspiratie opdoen, kijk dan eens naar de foto’s op mijn Facebook-pagina https://www.facebook.com/inspiredbybandhuhondenfotografie

Meer informatie of inschrijven? Stuur een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Locatie Inspired by Bandhu Hondenfotografie Zundertseweg 13, 4707 xd Roosendaal