2 jaar JaxX! | Bruin Café JaxX
Vrijdag, 29 September 2017
door Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

JaxX bestaat al weer 2 jaar en zoals jullie van ons mogen verwachten gaan we dat groots vieren! Naast de nodige consumpties van het huis staat er heel wat op de planning, een overzicht:

Vrijdag 29 september trappen we af met de vrijdagmiddagborrel met diverse hapjes van het huis, 's avonds staan de drie musketiers van JaxX klaar om jullie de MEGA-FOUTE-AVOND te bezorgen (trek je panterpants aan)

Zaterdag 30 september tillen we het WAKKER WORDEN!! ontbijt naar een hoger niveau, nl. het WAKKER WORDEN XXL! ontbijt. Voor de habbekrats van €5 mag je een flinke lunch verwachten die de kater van gister als sneeuw voor de zon doet verdwijnen. 's avonds hebben we 2 bands van kaliber voor je: Days of Depths & de inmiddels bekende op ons podium BREAKFAST AT MIDNIGHT, deze Belgische jonge mannen weten grunge te brengen waar Eddie Vedder trots op zou zijn.

Zondag is het feestje nog niet klaar! integendeel: we starten met de inmiddels bij JaxX bekende Mark, Nelson en André hazel, zij warmen jullie met hun heerlijke songs op vanaf 13u, Dé Sessie start aansluitend vanaf 16u met een gastartiest, onder leiding van Joost Verbraak en Sanne Verbogt gaan we lekker de hele middag jammen. Muziek maken is altijd feest. Zeker als je het samen kunt doen. De jamsessies bij JaxX die dit weekend 1 jaar bestaan, staan voor gezelligheid, vrijheid en samen muziek maken. Wees welkom om te spelen of om te komen luisteren.


Goed feesten doen we samen, op nog vele jaren JaxX.
Proost!

Locatie Bruin Café JaxX Molenstraat 60, 4701JT Roosendaal