BOZTOBERFEST (VANAF 18 JAAR!)
Vrijdag, 29 September 2017, 19:00
door Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Het originele Oktoberfest , groots en beroemd in Duitsland en ver daarbuiten, trekt vele tienduizenden bezoekers. De laatste jaren verspreidt het feest zich als een olievlek verder over Europa. Het kan dan ook niet anders, dan dat in het feestjaar 800jaar Stad (in 2012), ook Bergen op Zoom haar eigen Oktoberfest kreeg. Dit was zo’n dermate succes dat er besloten werd om hier een jaarlijks terugkerend evenement van te maken.

Door de overweldigende reacties en op vraag van vele BoZtoberfest bezoekers kunnen jullie dit jaar opnieuw terecht voor 3 dagen gezelligheid: 29, 30 september en 1 oktober 2017!

Wat kan je verwachten?
Een grote sfeervol ingerichte tent met lange tafels en banken en biedt plaats aan 1000 personen per avond. Een podium waar de gasten op beide avonden vermaakt zullen worden door verschillende live- artiesten en bands met de welbekende Duitse meezing Schlägers.
Grote namen als Wahnsinn en Dieter Koblenz zullen je meenemen in een avondje gemütlich genieten.

De pullen bier zullen voor je aan tafel worden gebracht door serveersters in Dirndls en barkeepers in Lederhosen. Daarbij zullen de Duitse Bratwürsten met Sauerkraut, Hamburgers en Pretzl’s natuurlijk niet ontbreken. (wijn en fris zijn natuurlijk ook verkrijgbaar).

Kaarten?
Voorkom teleurstelling en bestel tijdig je toegangsticket! De entree kaarten voor het BoZToberFest kun je online bestellen via de website en Facebook. 
Losse staanplaatsen: € 22,50 – Tafel arrangementen (10 pers): € 21,00 p.p.

Locatie:
Het populaire BoZtoberfest verhuist met ingang van dit jaar naar het Evenemententerrein Boulevard Noord, De Boulevard Noord 6, Bergen op Zoom.


Bijzonderheden 
Programma vrijdag 29 september:

Wir sind SPITZE!
Dé alles-in-één feestsensatie van dit moment!! Van Heino tot Robbie Williams en van Klostertaler naar U2, dit alles overgoten met een flinke dosis humor én een dikke respectvolle knipoog naar onze oosterburen en de Alpenlanden. Grappige gimmicks en toffe solo-acts wisselen elkaar pijlsnel af, niets is deze band te gek! 

Liesl von Possenhofen
Als regelrechte afstammeling van die Kaiserin Sissi, bezit Liesl von Possenhofen als achter-achter-achter nicht, ook daadwerkelijk adelijk bloed. Wie ziet de overeenkomsten niet; een prachtige verschijning, mooi blonde lokken en bovenal een pracht van een stem! Liesl von Possenhofen is dus niet alleen gezegend met een adellijke achtergrond, maar ook nog eens met een flinke dosis muzikaliteit! 

Thorsten von Liepe Biesterveld
Schlager zanger en komiek, beter bekend als Der Blonde Engel. Thorsten neemt je mee terug in de tijd met zijn Goldene Hitmix; bekende schlagers zoals Fiesta Mexicana, Ein Festival der Liebe en viele, viele andere superhits passeren de revue tijdens zijn ramba samba party!

Meer info: www.boztoberfest.nl/artiesten-2015 

Programma zaterdag 30 september:

Die Powerhosen
Iets fenomenaals, geweldigs en onnavolgbaars: Die Schlagershow mit Stimmungsgarantie van Die Powerhosen!

Dieter Koblenz
De meest sympathieke Duitser komt naar het BoZtoberfest om het grootste volksfeest ter plaatse te beleven! 

Party Kryner
Party Kryner: Party mit den größten knallern aus den ’80, ’90 únd heute mít Oberkrainer sauce!

Meer info: www.boztoberfest.nl/zaterdag-30-september 

Programma 1 oktober:
Volgt nog.

Bestel nu je kaarten via: 
http://www.boztoberfest.nl/tickets 

Locatie Evenemententerrein Boulevard Noord De Boulevard Noord 6 4617HD BERGEN OP