BRABANTNACHT - POP-UP DINER
Zaterdag, 23 September 2017, 19:00
door Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

In het donker beleef je meer...
In Bergen op zoom kun je jouw BrabantNacht niet beter beginnen! Tijdens een exclusief pop-up diner in een van de fraaiste stadspaleizen van West-Europa het Markiezenhof vertellen alle gerechten een verhaal. Dit is pas een culinaire beleving pur sang! 

Vind je een diner in een stadspaleis bijzonder? Dan vind je de volgende locatie helemaal indrukwekkend! Normaal gesproken ga je van de bodem naar de top maar deze avond draaien we het om. Want je gaat letterlijk ondergronds! 

Na het diner maak je een spannende wandeling door de Grebbe; een gerestaureerde watergang die in de 13e eeuw niet alleen voor vervoer of bron werd gebruikt, maar ook als stadsriool dienst deed. Ga terug in de tijd én beleef het grootste monument van Bergen op Zoom. In het donker...

Duur: 19.00 – 23.00 uur
Prijs: € 49,50 per persoon (ook voor kinderen), inclusief diner, drank en een nachtwandeling door de Grebbe


Bijzonderheden 
Extra bij te boeken - Escaperoom Gevangenpoort
Je daalt de smalle wenteltrap af naar beneden, daar waar de muren anderhalve meter dik zijn. Je komt uit op een vergeten cel met een zware, houten traliedeur. Tussen de spijlen door zie je opgestapelde spullen: stoffig en oud, heel oud. Hier is duidelijk al jaren niemand meer geweest. Van wie waren die spullen? De cipiers? Gevangenen? Niemand weet het. Even twijfel je nog om binnen te stappen. In deze toren zijn immers 450 jaar lang mensen opgesloten in afwachting van hun vonnis. Kom jij er nog wel uit?

Toch ga je naar binnen en de deur valt in het slot. Precies 60 minuten krijg je om het duistere licht van de nacht weer in de ogen te kijken. Je ontdekt, probeert wat uit en overlegt koortsachtig met de groep. De tijd vliegt! Je ontrafelt raadsels en puzzels over de historie van de poort en haar voormalige bewoners. De oplossingen leiden naar je vrijheid. Of toch niet…?

Maximale tijd: 60 minuten
Prijs escaperoom: € 88,- per groep ( vanaf 2 tot max 5 personen)
Openingstijd: 19.00 – 23.00 uur

Kaarten: 
http://brabantnacht.ticketsplus.nl/vasteAttracties/17536/BrabantNacht-in-Bergen-op-Zoom 

Locatie HC Het Markiezenhof Steenbergsestraat 8 4611 TE Bergen op Zoom