BEACHPARTY - VAMOS!
Vrijdag, 08 September 2017
door Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
08 SEPTEMBER — 19:30
09 SEPTEMBER — 16:30
09 SEPTEMBER — 19:30
10 SEPTEMBER — 14:00
 
Groter, eigentijdser, meer muziek, meer strand, meer eten en meer te beleven!

Derde knallende editie van Vamos! In september is het tijd voor drie dagen feest op het Binnenscheldestrand in Bergen op Zoom. Nodig je vrienden uit om het ultieme vakantiegevoel te verlengen, omdat we simpelweg geen afscheid kunnen nemen van de zomer! 

Bijzonderheden 
Vrijdag 8 september – Vamos: Your Favorites
Het team van Singlefeestje zorgt ervoor dat je muzikaal niks te kort gaat komen deze avond. Jij bepaalt wat de DJ draait! Kies jouw ‘favorite’ CD-single uit de bakken, geef hem aan de DJ en dans, schuifel of rave samen met al je vrienden! De mannen van Brass Rave Unit verzekeren dat je absoluut niet meer stil kan blijven staan met alle classics die zij zonder pardon de zaal in gooien. Verzamel je vrienden bij elkaar en vier nog even die mooie zomer!
Tijden: 19.30 – 1.00 uur.
Tickets €10,-

Zaterdag 9 september – Vamos: Beach BBQ
Laat de spatels thuis, want de organisatie zorgt voor alles! Op de klanken van een Steelband met prachtig getooide danseressen smaken de vers gegrilde barbecue specialiteiten nog beter! Genieten in onze loungearea of dansend met de voetjes in het zand, de Vamos Beach BBQ is de ideale start van de avond!
Tijden: 16.30 – 19.30 uur
Tickets €10,- (incl. eten)

Zaterdag 9 september – Vamos: The Party
Een tropische verrassing opent de avond en neemt entertainer DJ-Alex je mee ‘down memory lane’ naar alle Zomer hits van de afgelopen decennia. Afgewisseld door de opzwepend enthousiaste feestband Fragment is stil zijn en stil staan echt geen optie meer door de vele hits die zij spelen. Special act van de avond is Vinzzent een Dromendans is dus een keiharde garantie.
Tijden: 19.30 – 1.00 uur
Tickets €15,-
Geniet van extra voordeel met een COMBITICKET van de Beach BBQ & Vamos; The Party samen voor slechts €20,-!

Zondag 10 september – Vamos: Lazy Family Sunday
Heerlijk genieten van een verfrissend drankje in onze loungearea en muzikaal gestreeld worden met klanken van talentvolle singer songwriters. En de kinderen? Die vermaken zich op de springkussens en strand- en waterspelen! Pak die laatste zonnestralen mee voordat je weer naar het werk moet gaan, want de zomer kan toch niet lang genoeg duren.
Tijden: 14.00 – 19.00 uur
Tickets: niet nodig, want toegang is gratis!

Check www.vamosparty.nl voor tickets! 
Locatie De Boulevard 1 4617HA BERGEN OP ZOOM
Kosten
vrijdag Your Favorites - € 10,00
zaterdag BBQ - € 10,00
zaterdag The Party - € 15,00
Combiticket zaterdag BBQ + The Party - € 20,00
zondag Lazy Family Sunday - gratis