Cursus Zwangerschapsyoga - Prachtig Bevallen
Woensdag, 16 Augustus 2017, 19:30 - 22:30
door Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Ben je in oktober of november uitgerekend en op zoek naar een zwangerschapscursus waar je volledig wordt voorbereid op de komst van jullie kindje?

Schrijf je dan snel in voor de cursus zwangerschapsyoga die op woensdag 16 augustus start bij Prachtig Bevallen. 
Tijdens de cursus zwangerschapsyoga van Prachtig Bevallen ga je in 8 lessen met jouw vaste groep aanstaande mama's aan de slag met yoga oefeningen, ademhalingstechnieken en ontspanningstechnieken die ervoor zorgen dat je ontspannen kunt genieten van je zwangerschap. Daarnaast deel ik al mijn kennis als doula met je zodat je je volledig en vol zelfvertrouwen kunt voorbereiden op de geboorte van jullie kindje.
De partners worden hier in ook niet vergeten! Uniek bij de zwangerschapsyogacursus van Prachtig Bevallen is dat er twee partneravonden bij zijn inbegrepen waarin je partner wordt klaargestoomd om samen met jou met veel plezier de bevalling in te gaan. Geen yogamatten tijdens deze twee lessen maar heel veel info en praktische tips waar je partner niet zonder kan.

Wacht niet te lang met inschrijven want de cursussen bij Prachtig Bevallen zijn meestal 4 tot 6 weken voor de startdatum al vol geboekt! Tot snel!

www.prachtigbevallen.nl/zwangerschapsyoga

Locatie Hyacintenveld 68, 4613 DL Bergen op Zoom