PUUR NATUUR EXPOSITIE HENDRIK BOOT
Van Zaterdag, 22 Juli 2017
Tot Maandag, 21 Augustus 2017
door Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Contact Tel: 0164 – 266 445, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., www.lapucelle.nl

“Natuurlijk”, zei Hendrik Boot op de vraag van Harco Evers of hij wilde exposeren in La Pucelle. Daarmee was meteen de inspiratiebron bepaald: “Puur Natuur”.

In het Markiezenhofrestaurant La Pucelle zijn tot eind augustus 2017 de schilderijen van Hendrik Boot te zien. Het restaurant is nu ook museumcafé en heeft een moderne inrichting in een historisch jasje aldus gastheer Harco Evers. Daarbij hoort eigentijdse kunst vindt hij. Al heel wat kunstenaars hebben er geëxposeerd en de gasten weten dit te waarderen.

Hendrik vond het een eer om zijn werk in het oude stadspaleis te laten zien. Hij liet zich inspireren door de natuur en de bekende 3 A’s; asperges, ansjovis en aardbeien. Maar ook de snelle hap, een dikke hamburger en een broodje gezond hangen aan de muur.

De expositie loopt van 12 juni t/m 31 augustus 2017 en is tijdens de openingsuren van het restaurant te zien: dinsdag t/m zondag van 11:00 uur tot 22:30 uur.

Locatie Restaurant La Pucelle, Hofstraat 2, 4611 TJ Bergen op Zoom