PALM PARKIES Roosendaal Avi On Fire & Blupaint
Woensdag, 19 Juli 2017, 19:30 - 23:00
door Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Kom naar de tweede PALM PARKIES avond van deze zomer! PALM PARKIES is dé zomerse muzikale ontmoetingsplaats van Roosendaal. Wekelijks genieten van uiteenlopende muziekstijlen, een ruime keuze aan hapjes & drankjes, het parkleven en vooral van elkaar! Van 12 juli t/m 23 augustus op alle woensdagen.

Vanavond kan je op PALM PARKIES 3FM TALENT ontdekken! 

AVI ON FIRE 
AVI ON FIRE is alternatieve pop met een vleugje Foster the People, hier en daar wat MGMT en Foals, maar vooral AVI. Met de eerste single ‘Pearls’ werd AV ON FIRE bekroond tot 3FM Serious Talent, speelde vele malen op regionale en nationale radio, kwamen langs in de De Wereld Draait Door en speelde als speciaal geselecteerd OOR Popronde talent een hele hoop shows door heel het land. In maart werd de eerste EP WIN gelanceerd. Met 4, een beetjevreemde, alternatieve pop songs die ontzettend typerend zijn voor AVI ON FIRE. En de band heeft een druk najaar voor de boeg. Blij dat ze ook op PALM PARKIES langs komen!

Blupaint
Blupaint, dat zijn vier begin-twintigers met het indierockhart op de goede plek. Hun retecatchy eerste single Save Me bezorgde ze de titel 3FM Serious Talent, de energieke liveshow leverde de Grote Prijs van Nederland op. Na die succesvolle proloog volgt het smakelijke eerste hoofdstuk in de vorm van debuut-EP Virtue. Maar Blupaint heeft meer van die instant hits, waarvan single High (over escapisme en partydrugs) misschien wel het hoogtepunt vormt. Dat de band geen one-trick-pony is, laten ze horen op het gelaagde, langgerekte epos Rebirth. Die titel slaat zeker niet op Blupaint zelf. Ze hebben hun eerste geboorte pas net achter de rug. De eerste stappen zijn gezet. Ze smaken naar meer.

Ontdek alles over PALM PARKIES in Roosendaal op: 
www.palmparkies.nl/alle-locaties/roosendaal

Locatie PALM PARKIES Roosendaal Scholtensbos Laan, 4701 EH Roosendaal