Het Scheldeconcert
Zondag, 02 Juli 2017, 13:30
door Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Harmonie Concordia verzorgt op zondag 2 juli 2017 een bijzonder concert op een unieke locatie. Concordia trakteert haar gasten deze dag op een muzikale vaartocht richting de Schelde. Tijdens de tocht met partyboot De Prinsenlander over het Schelde-Rijnkanaal genieten de gasten uiteraard van een concert van het harmonieorkest zelf.

Voorheen ging de Prinsenlander door het leven als de welbekende Henry Dunant. Het schip heeft een fantastische re-fit gekregen waardoor het nu aan alle wensen van deze moderne tijd voldoet. Bij het inschepen in de Bergse haven worden de gasten muzikaal ontvangen door het Schorrekoor. Tijdens de vaartocht is er naast muziek van Concordia muziek van de Red Jackets Jazzband. Verder maakt het publiek deze middag kennis met pop-up toneel van jeugdtheater Rotonde en met het tekentalent van de Bergse tekenaar Wouter Goudswaard. Tevens is er aan boord een speciaal voor de bezoekers ingericht expositie over de Bergse weervisserij, waarbij er misschien wel een ansjovisje te proeven is. 

Dit alles terwijl de skyline van Bergen op Zoom vanaf het water aanschouwd kan worden.
Het inschepen is om 13.30 uur bij de Loswal van de Theodorushaven in Bergen op Zoom, de afvaart is om 14.00 uur. De boot legt rond 17.00 uur weer aan, waarna nog gezellig nagepraat kan worden onder het genot van een drankje.

Kaarten voor dit unieke evenement zijn voor € 12,50 verkrijgbaar via de leden van Harmonie Concordia en op de vrijdagavond tussen 20.00 en 23.00 uur in wijkcentrum Het Hoofdkwartier aan de Rembrandtstraat 52A in Bergen op Zoom. Er is een beperkt aantal kaarten beschikbaar. 

Voor meer informatie over deze activiteit kunt u terecht op www.harmonieconcordia.nl. 

Locatie Loswal-Theodorushaven Kade 2 4612PM BERGEN OP ZOOM