Roosendaal Zingt Proeftuin Voorronde
Zaterdag, 01 Juli 2017
door Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Contact Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. www.roosendaalzingt.nl

Eén van de doelstellingen van Roosendaal Zingt is het zoeken, stimuleren en promoten van nieuw muzikaal talent. Hier willen wij vorm aan geven door het organiseren van Roosendaal Zingt Proeftuin.
We gaan in een competitie op zoek naar muzikaal top talent uit Roosendaal en omgeving. Deze competitie zal bestaan uit een halve finale, op zaterdag 1 juli in Parrotia, en de finale, Roosendaal Zingt Proeftuin op 10 september. 

Zowel tijdens de halve finale als de finale zullen de talenten beoordeeld worden door een professionele vakjury. Aan de winnaars wordt de kans geboden om hun talent verder te ontwikkelen door middel van masterclasses door professionals, het regelen van optredens en het maken van een CD opname.

Naast het proeven van muzikaal talent, kan het publiek ook proeven van heerlijke en innovatieve gerechtjes in combinatie met perfecte bijpassende wijnen.

Wij roepen iedereen op die voor zijn of haar talent een podium zoekt. Deelname is mogelijk vanaf 15 jaar. Aanmeldingen met audio en/of video-opnames kunnen gestuurd worden naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. onder vermelding van naam, contactgegevens en of het gaat om een solist, duo of groep en het muziekgenre.

Wij zijn ervan overtuigd dat Roosendaal en omgeving barst van het talent en zien de aanmeldingen vóór 15 april dan ook vol verwachting tegemoet!

Locatie Parrotia Markt 54g 4701 PH Roosendaal