Moment Design - Het complete plaatje
Dinsdag, 27 Juni 2017, 10:00 - 16:00
door Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Je vind het supertof om met Moment Design van een fotoshoot een mooie belevenis te maken voor je klanten, maar je loopt nog te stoeien met alle “rompslomp” er om heen.

Hoe gaaf zou het zijn om niet alleen de fotoshoot speciaal te maken, maar het hele proces, van het eerste mailcontact tot na het opleveren van de foto’s. Samen gaan we op ontdekking hoe je met Moment Design jouw eigen unieke klantbelevenis kunt creëren.

Voor wie is deze workshop geschikt?

Deze workshop is in eerste instantie ontwikkeld voor fotografen die werken met de Moment Design techniek voor hun fotoshoot, maar is waardevol voor iedereen die een bedrijf runt waarbij klantcontact centraal staat (denk bijvoorbeeld aan wellness, horeca, retail, ect).

Waar gaan we mee aan de slag tijdens de workshop?

* Als eerste frissen we de kennis van Moment Design even op. Hoe zat het ook alweer met de 4 stappen en de invites.
* Ik vertel je hoe je Moment Design toe kunt passen buiten de fotoshoot
* Daarna gaan de handen uit de mouwen en gaan we aan de slag met het toepassen van Moment Design op je eigen bedrijf. Je gaat je eigen unieke klantervaring vormgeven.
* Je gaat naar huis met heel veel inspiratie en een blauwdruk voor jouw eigen unieke klantervaring.

Voor deze workshop nodig ik je graag uit bij mij thuis in Bergen op Zoom. Je kunt voor de deur (gratis) parkeren. De bus (lijn 25 Bergse Plaat, uitstappen halte Strandplevier) stopt op 5 minuten loopafstand.

Kosten: Normaal € 295,- excl BTW –> Ter introductie betaal je voor de workshop van 27 juni slechts € 249,- excl BTW. (workshop gaat door bij minimaal 4 deelnemers).

Koffie, thee, wat lekkers én een heerlijke lunch zijn bij de prijs van de workshop inbegrepen.

Om te zorgen dat iedereen voldoende werkruimte heeft, volg je deze workshop met een kleine groep (minimaal 4 tot maximaal 6 deelnemers).

Locatie Watersnip 21, 4617 JK Bergen op Zoom,